Wednesday, January 23, 2008

The Kite Runner:

Det kan inte vara bra för mig att läsa den här boken just nu då jag borde vara som mest motiverad och fokuserad på offentligrätten. Jag vill skolka från föreläsningarna och att tunnelbanorna ska vara försenade. Jag läser medan jag går över hala isfläckar, ler och låter ögonen fyllas med tårar bland andra kollektivtrafikanter, tänker på Hassan under mullbärsträden och nästan ingenting annat existerar.
.
Ni som har läst boken förstår nog precis vad jag menar. Ni som inte har läst den borde genast göra det, om ni inte som jag halvt riskerar livet eftersom ni inte kan höja blicken och eventuellt riskerar att bryta benen på de isiga vägarna.
..

8 comments:

egon said...

åh, jag har hört så mkt bra om den! ska verkligen köpa den snart snart :)

annaluna said...

Gör det!!

Anonymous said...

Och nu kommer filmen i mars. Den är jättebra! (fast jag har iofs inte läst boken...)

annaluna said...

Oj. En film på boken? Undrar om jag vill se...jag har mina bilder i huvudet så exakta om hur det såg ut allting...Ska läsa de 30 sista sidorna nu innan sängdax!

Anonymous said...

Härligt med ett bra boktips av dej, nu tror jag nämligen att jag har en väldigt bra bok att se fram emot (eftersom det är DU som har tipsat..)! ;)

annaluna said...

Anki-oh ja, den här boken är grymt bra. Jag grät när den tog slut!

Pumita said...

Jag vet precis vad du menar! Tusen strålande solar är nästan lika bra. Läs den också om du inte har gjort det redan. :)

annaluna said...

Har inte läst den, men jag ska! Tack för tipset! Hon som tipsade mig om Flyga Drake första gången tipsade mig även om den du skrev...den skrivs upp inför nästa pocketrunda på Adlibris.