Tuesday, April 21, 2009

It´s all about Världens Sötaste Kusinbarn:

Idag fick jag äntligen träffa lilla Nerea, kusinbarnet som fyllde 2 veckor idag. Herregud vad söt! Full med mörkt hår, stora ögon och en liten, liten kropp. Svenska bebisar är oftast rätt fula nyfödda, men en liten blandning som denna är helt perfekt ju. Jag tänkte att jag kanske skulle bli avskräckt av skrik, bajs, sömnlösa nätter och trötta ögon, men tvärtom - jag blev helt varm och vill också ha en sån (sen!). Nerea fick ugglestrumpor av mig som gick upp till hennes knän (se bild), och en liten brun klänning. Jag älskar att titta på bebiskläder, något jag gjort två gånger på bara ett par dagar nu. Inför bröllopet/dopet fick andra kusinbarnet nämligen ett par mini-pilot-briller.

19 comments:

Hanna B said...

Men - kunde man inte få se ungen? ;)

Roligt att läsa att du vill ha barn, minns när det var tvärt nej minsann - aldrig i livet, hihi.

It´s all about me said...

Jag vet inte om jag får visa bild på ungen, fick inte lägga ut nått på facebook iallafall...får fråga dem om det är ok först:)

Och jo, så var det... tills jag träffade M (och kanske blev lite äldre), då föll liksom bitarna på plats! Jag vill verkligen ha en liten skrutt sen! :)

Emmama said...

Svenska bebisar är ju jättesöta, vad säääääger du?

Anna said...

Emmama: du är nog den första jag hört säga att svenska bebisar sulle vara jättesöta, haha! De ser ju ut som små albinos när de föds, fast alleles röda i fejset och helt utan hår typ. Läskigt! Mörka bebisars drag och färger syns ju på en gång = de ser mer ut som personer från början! :)

pim said...

söta strumpor:)

It´s all about me said...

Pim: Tack! Visst är det gudomliga, hihi!

Anonymous said...

var har du hittat de underbart söta strumporna??! :)

It´s all about me said...

På...ÅHLÉNS!!! Finns sånnai olika färger oxå! :) Du kan ju passa på att kolla när du är i Sthlm vetja:)

Hanna B said...

Jo jag skojade mest, men får ta dig på ditt ord att hon är söt!

Min syster ska ha barn igen i juli och att det ska shoppas små söta kläder igen, underbart :)

TORGNYSDOTTER said...

Hahahaha! Var hon full? Redan?

It´s all about me said...

Full med hår? Hon FÖDDES full med hår, hon har till och med lite på öronen... :D Men det fallar nog bort, sa de. Det är så fult med hårlösa bebisar, men den här har en stadig kallufs på 2-3 centimeter, hihi! Benen var faktiskt helt hårfria ;)

TORGNYSDOTTER said...

Haha. Jag förstod, men det såg jäkla kul ut när man läste fort:)

It´s all about me said...

Det gäller att börja tidigt... :)

Effell said...

Jag tycker nog att de "flintskalliga" bebisarna är ganska fina de också. Åtminstone när de blivit ett par månader och börjat kunna skratta och bli lite medvetna om livet runtomkring. :-) Men de *alldeles* nyfödda tycker jag är lite tråkiga, oavsett färger. Jag menar, det är ju som ett hjälplöst litet paket som bara äter, sover, skriker och bajsar. ;-)

Lala said...

Nils var verkligen inte ful som nyfödd. Världens sötaste, sådetså:)

It´s all about me said...

ärsh, mammor är bara subjektiva!
Mörka bebisar är söta från födseln, de behöver inte bli ett par månader först... Lilla Nerea har redan personlighet och är medveten om omvärlden, men det kanske bara är vår släkt som är ovaaaanligt intelligent :D

Lala said...

ärsch, jag säger inget mer förrän du själv fått barn och inser att alla barn är söta, för de är så bräckliga och oskyldiga. Hur kan man tycka sånt är fult?

Lala said...

Dessutom är väl du ganska subjektiv oxå när det gäller ditt kusinbarn?;)

It´s all about me said...

*Vissel* Jag ska fan publicera en bild på underverket så får ni SE att jag är objektiv!! Jag har ju andra kusinbarn, ett som är 6 månader nu, han är verkligen inte lika söt som Nerea...även fast han oxå är välddigt söt för att vara ljus, hihi.

Vi får väl se om jag själv får barn, men tveksamt att någon kan vara lika söt som Nerea, inte ens ett eget!!!