Friday, August 08, 2008

It's all about Cruises:

Efter jobbet sticker M och jag på kryssning till Åbo med nått Galaxy-skepp som skall vara nytt. 50 spänn per pers är väl ändå okej, för en B-hytt med LCD-tv. Det värsta blir bara som vanligt att ingenting går upp mot kryssningarna i Karibien som jag jobbade med på Puerto Rico ett tag. St. Lucia kommer förevigt vara mitt favorit kryssnings-mål (se bilden) med sin lummiga regnskog och höga berg. Våra kryssningar här är rena rama skämtet, eller så är det Karibiens som är överdriven lyx, as you wish.Mysigt ska det bli i vilket fall.
.
.

7 comments:

Anonymous said...

Kryssningar i karibien.. Jag är imponerad :) .. riktigt grymt faktiskt.

Anonymous said...

glömmer alltid att skriva.. så ps:

/T

Anna said...

det var grymt, jobbade förvisso på kontor på Puerto Rico men åkte ut på lyxkryss och jobbade med bröllop ombord på kryssningarna när de låg i hamn på helgerna :)

Erica said...

Ha det så himla trevligt AK!

annaluna said...

:)

Lala said...

Ser MAGISKT ut. Men tror du inte man blir hemmablind? Undrar vad boende i Karibien tycker om sitt, tror du inte de är less det? (vilket jag inte kan tänka mig, men...). 50 spänn bara! vart hittar du alla billiga resor. Kul

annaluna said...

Vissa jag känner på Puerto Rico säger: Jag skulle aldrig flytta härifrån, Puero Rico är det bästa stället på jorden. Det tycker förvisso inte jag, jag tror folk snarare blir tvärtomblinda, vana med sitt land och älskar det mest hur illa det än behandlar en. I detta fall sytfade jag endast på kryssnings-standards, och de går ju inte på ånga vägar att jämföra med Karibiens.