Wednesday, August 20, 2008

It's all about New Years:

Morgonen började så där bra med att vakna innan klockan ringde, inget regn ute, powerwalk med radio i öronen och första låten var Bob Dylans Hurricane på 10minuter. Today is a good day, tror jag. Hösten känns i luften, men det är okej för jag har märkt att jag har gått ifrån att bara gilla sommaren till att gilla sommaren, hösten och våren, och hösten är dessutom varje students nyår med löften om massor av saker att fixa (och som ni vet klagar jag hellre över att ha för mycket att göra än för lite). Så; mitt nyår innebär som vanligt nya löften om mer träning, ta hand om mig själv bättre, ta hand om mina naglar och hår, och lära mig att säga nej. Dessutom är det alltid en massa möten hit och dit, registreringar på kurser, nystart på Friskis med roliga pass (måste testa alla nya träningsformer!), reservupprop på universitetet, nytt folk, allt nytt nytt. Detta krockar lite med mitt mål att säga nej till saker, men när nyårshysterin har lagt sig lite blir det kanske annorlunda.
.
Gott nytt år alla studenter!
.

2 comments:

foxy said...

jag gillar oxå hötsen mer och mer. Man kan klä på sej mer kläder, burra ner sej i sängen utan att ha dåligt samvete för att man ligger inne och ser film. Hösen känns ofta for mej som en slags nystart på något sätt.

Anonymous said...

sounds good. Kanske också borde börja tänka på att ändra mig genom att försöka säga nej istället för att gå med på allting =)..

du är så duktig anna.

t