Monday, April 27, 2009

It´s all about en dag med Linda Rosing:

Fatta att tjejen tjänar pengar på att skriva sånt här otroligt meningslöst, dåligt, irriterande, jobbigt och helt... värdelöst:
.
Skrivet av Linda Rosing, 2009-04-27 19:07
.
"Idag har jag inte gjort speciellt mycket. När vi vaknade åkte jag och min älskling och hans kompis och käkade lunch. Eftersom vi låg och gosade så länge i sängen så hann det bli lunch innan vi klev upp. Så vi hittade ett trevligt italienskt ställe vid Kammakargatan. Jag åt en god gräddig pasta med stekt potatis vid sidan om. Kände mig så sugen på potatis så jag beställde det extra. Det passar ju inte men gott var det iallafall. Efter vi blev mätta och belåtna så släppte min älskling av mig vid Odenplan där jag var in på akademibokhandeln och köpte mig en trevlig pocketbok och några kollegieblock. Sen promenderade jag hem och la mig i soffan och läste och bara slöade framför tvn. Sen när klockan närmade sig halv sex så ringde jag min älskling och sa att nu får du komma hem till mig,jag längtar så mycket. Och snutten var redan på väg från sitt kontor till mig. Nu har vi varit och handlat massa mat. Snutten står och gör köttbullar och jag håller på att laga mitt goda hemlagade potatismos. Så till middag blöir det hemlagade köttbullar med lingon och brunsås och potatismos. Jag kan avsölja att min snutt har jobbat som kock tidigare i hans liv. Så jag är lyckligt lottad som har hittat en man som kan laga mat!"
.
...Och fatta att jag just bidrog till att hon tjänar pengar på det. Dessutom lägger jag nu till snutten och snutt till mitt irritationsinlägg nedan om missbrukandet av -framförallt i skrift- ordet älskling.

5 comments:

Lala said...

Hihihi, jag tänkte precis på att "du bidrar" till hennes pengar då jag såg att du själv skrivit det längst ner;) Visst är det STÖRT!!!?? Ursch, gillar inte den där människan:P Vissa har knappt mat för dagen och andra tjänar multum på en skitjävlasugblogg som sällan (läs:aldrig) är intressant, dessutom kan hon inte stava. Urk.

It´s all about me said...

I knoooow! Fy sören.

Beatrix Vnunk said...

Mmm. Jag brukar bli rätt upprörd när folk lägger till henne i länklistan så där "lite på kul". Det är ju hart när omöjligt att låta bli att länka och referera till henne mellan varven, men man bör ju tänka sig för. Jag är glad att du gör den noteringen. Det är för sorgligt att några av Sveriges vassaste skribenter hankar sig fram genom livet och att Rosing drar in rejält med stålar. Surt.

annah said...

ja visst är det tragiskt!

It´s all about me said...

Vad skulle Rosing ha om hon inte hade varit med i BB?? Hallelujah.