Monday, June 12, 2006

New date.

1. Who are you, writing comments in English? Interesting...

Gårdagen tillbringades i solens tecken. Gick till Hellasgården med Ylva, men vi blev helt rädda efter som 1) En tjej låg i bara stringtrosor mitt på klipporna och sög av en kille, och de reagerade inte ens när vi gick ett par meter ifrån och Ylva sa typ "VILKEN TUR ATT VI LÄMNADE BARNEN HEMMA". 2) När vi väl tagit oss långt in i skogen och hittat en klippa, hade Ylva lagt ut filten mitt i en myrkaravan. Vi drog till Slussen på en gång o mötte Camilla, andra syrran. Solen stekte och vi var helt yra, så istället drog vi till underbara Brunnsviken, The Spot. Det kryllade förvisso av folk där. Barn som badade och ritade med kol, folk skålade i champagne, hånglade, hälle vatten på varandra osv. Vi drog hem till mig en stund sen och Ylva var kvar till typ 23, så jag gick med henne till Solna och sen tog pendeln hem. Sjukt skönt att vara ledig.

Idag åkte jag till Kilroy med stegräknaren jag nyss fick av Bilal på skärpet (5660steg so far) och fick tillbaka engarna för biljetten samt köpte en ny, till den 19/6 med US Airways. Lite mellanskillnad, men värt det, om inte annat borde jag få ersättning för sveda och värk av Iberia enligt ett EG-direktiv.

Klockan är väl drygt 13 och jag ska gå ned till Brunnsviken, softa, läsa, dricka vatten..Efter det blir det lax jag lyxar med, och har en vecka till innan Karibien. Onda aningarna är borta. 3v där enough this time.

3 comments:

egoegon said...

Kul att du kommer iväg trots allt! Jag tror du gör rätt.

Mimmi said...

Ah så du ska åka ändå!

Camilla said...

Den nittonde alltså! Vilken tur att du kunde åka i alla fall, annars skulle du säkert ångra dig... Men vad sägs om filmkväll allihopa imorgon kväll? Krams