Saturday, June 10, 2006

Signs?

Haft onda aningar ett tag angående denna resa. Dessutom panikångest just pga onda aningarna. Kunde liksom inte se framför mig nåtonting, vilket jag brukar (blev kalla "saida" som yngre för har sanndrömmar osv ibland) Igårnatt hyperventilerade jag och hade PANIK. Sov inte en enda sekund. Bilal var här och han fick feber, blev yr, och spydde sedan massor. Då började jag också spy och fick ännu mer panik. Kollade mailen i sista seund och Lissa hade ÄNTLIGEN hört av sig; att hon har problem med sin man och att jag ej kunde bo hos dem. och som sagt var det ju inget toppalternativ att bli hämtad av Camilo. Pallrade mig till flygbussen kl 04:15 helt förstörd o extremt tidig, 20min promenad med väskorna, och när jag kom fram till Arlanda var det TEKNISKT FEL på endast flighten till Madrid av alla flighter. Såklart. De visste ej hur mkt, men först sa det till kl 09, sedan 11...I vilket fall skulle jag missa min connection och få vänta ytterligare 12h där och sen ta ett flyg kl 02 på natten-enda flyget på hela sommaren som ej var fullbokat. Skulle då kommit fram en helt cp tid kanske 13h senare än planerat, vid 04-05 nångång lokal tid där, och jag bara ORKADE inte. Började grina och hävde biljetten. Hade kunnat åka några dagar senare, men allt var fullt. Kändes som allting bara sa ÅK INTE. Har sagt till både syrran, Kristina etc att jag trodde att jag skulle dö om 3v eftersom det var min onda aning. Tog flygbussen hem igen och den höll på att krocka på motorvägen pga stopp då det var världens olycka på andra sidan vägen med minst en helt kvaddad bil och folk som satt insvepta i gula filtar. Om jag hade åkt senare, kanske jag hade varit inblandad? åkte ju på den vägen typ en halvtimme-timme innan...Och då kanske jag hade missat 06:50 flighten, om den INTE hade varit försenad. FATTAR ni alla tecken? Helt sjukt.

Så; inget Puerto Rico i sommar. Ingen konsert på Rumba, inga gamla minnen, ingen skilsmässa, ingen strand o karibisk sol, bilfärder genom djungeln, camping på Culebra, Viequez..Dessutom missade jag resan till Oslo + att träffa Canelie i Sverige. Donald Duck is Back. (Eller så hade jag tur, jag hade kanske dött trots allt om jag åkt..)

9 comments:

Mimmi said...

ursh stackare.. men man ska nog lita på sin magkänsla. Kram till dig!

moni said...

men herregud. fan va läskigt. och fan så snyd med pr, men håller med anna... puss.

hanna said...

men GUUUUD vilken hemsk morgon. stackars dig. kram

moni said...

och som jag skrivit på lunar är du varmt välkommen hit istället! GITARRE VÄNTAR! :)

Anonymous said...

hej! jag tror att man ska lita på sin magkänsla - du gjorde rätt, även om allt är jobbigt. många kramar/Ulrika

Hanna said...

Jag tror man ska gå efter vad man känner, följa sitt inre och det gjorde du nog alldeles rätt i. Förstår att det är jobbigt vännen, men det kommer nog fler chanser i livet. Kram

anki said...

fy vad allt har varit jobbigt men du gjorde helt rätt som lyssnade till din magkänsla!! många kramar Anki

Gabba said...

åh shit´!!! fan va läskigt. men du gjorde rätt anna. helt ärligt! Puss

Majja Star said...

fucking shit asså. skulle också blivit något knäckt....bra att du inte åkte!