Friday, June 02, 2006

Ditt hår, som sjögräs!


Dagens citat: "Åh vad härligt ditt hår är, det ser ut som sjögräs". Tack för den.

Har haft mitt sista seminarie på Stockholms Universitet någonsin på hela min utbildning typ. Skumt. Har dock en tenta kvar. Hade 15p´s tentan igår och den blir kanske godkänd. 31% fick U på första, så man ska väl inte känna sig alltför dum. Dessutom har de ringt från Universitetet på Puerto Rico och jag blev helt ställd. Är anmäld att åka till Bilbao och har läst på om det; att man kan ta t-banan till schyssta stränder och att universitetet är snorfint. Ändå grinar jag, för jag vill till Puerto Rico. Jävla, jävla visum. Feting skilsmässa när jag kommer till Puerto Rico nu i juni. Får se om saker löser sig.

Är hos pappa nu och har legat i Indianparken med syrran (som förövrigt är upphovsman till det schyssta citatet ovan) i 20+ och sol. Snart ska vi till stan och kolla grejjer (Har du någonsin velat säga hejdå till dina celluliter?), blir väl middag och annat. Är "ledig" fram till tentan 8/6, och sen semester i 1 månad.

Igår var Louise, Hanna och jag på Hermans och åt buffé. Hanna fyllde år, så hon fick mat och Berättelsen om Pi (du som inte läst den - köp den idag) Snortrevligt. Ville inte åka hem.

Fotot: Syster yster och jag för några minuter sedan :)

6 comments:

Mimmi said...

ah kan det lösa sig om ni är skilda? Så sjukt allt är med giftemål och skilsmässor..

Camilla said...

Jamen lite som sjögräs ser det ju faktiskt ut.. heheh ;)

annaluna said...

tack för den SISTAH:)

Anonymous said...

This site is one of the best I have ever seen, wish I had one like this.
»

Anonymous said...

Hallo I absolutely adore your site. You have beautiful graphics I have ever seen.
»

Anonymous said...

I find some information here.