Thursday, June 22, 2006

Un buen dia.

Igar var det en riktigt bra dag. Akte med Camilo till Ocean Park och simmade en timme i havet. Jattestora vagor och inga manniskor (vem ar pa stranden nar det bara regnar hela dagarna?) Kakade quesadillas pa El mexicano medan vi sag fotboll.

Traffade sedan Mario. Var svinnervos innan...Men nar jag sag honom fick jag en chock. Han har gatt upp ca 20kg och har en rumpa nastan som en tjejs. Han hade fula klader, var kritvit, svettig, nervos, rokte som en borstbindare...Vi gick till La Tertulia, en bokaffar med cafe, dar vi drack varsin Cappucino. Han svepte sin som om det vore en shot. Sedan kopte han en till och svepte aven den. Efter det var vi tvungen att ga ut for han skulle roka. Vi gick runt pa Universitetet, satt bland lianerna och palmerna som sa manga ganger forr under alla dessa ar...7 ar har vi kant varandra nu. Jag kande ingenting. Fast nar han sa forlat for allt trillade en liten tar ner pa kinden. Vi ska ses igen pa tisdag och skriva pa alla papper.

Madde iallafall skitbra och gick runt pa Whalgreens, kopte alskade Suave-produkter och gick sedan hem. Camilo gjorde batida (smoothie) at mig och tostones. Alla som kanner mig vet att jag ar i himlen da. Allt kandes sa bra. Laste ut min bok, gjorde slam, kopte telefonkort och ringde Bilal, fick en mobil av Carlos som jag bor hos sa att jag kan ringa folk, umgicks lite med grannarna, och for en liten stund slutade det regna.

Camilo och jag akte till Isla Verde, som ar den absolut finaste platsen i narheten. Morkt, strand, vagor, hotell, barer...Vi gick till La Playita (en strandbar) och jag kopte oss en kall Corona och Pina Colada. Satt i strandstolarna ut mot havet och njot. Allt kandes for bra for att vara sant. Typ som om jag skulle do nu, skulle jag atminstonde do lycklig. Kom hem vid 01 och sov idag till 09. Snart ska Camilo och jag gora nagot, han ar ledig. Klockan ar 12:15.

7 comments:

Anonymous said...

Låter hääääärligt.

Anonymous said...

Ibland kanske man älskar ett minne av en person mer än vad man älskar personen på riktigt, i nutid... inte för att jag vet om DU känner så men.. Den tanken dök upp i min skalle. Sköt om dig. /Sus

Gabba said...

Åh. håller koll. Skönt att det känns ok.

Anonymous said...

bra att allt verkar kännas ok!! kram/Ulrika

moni said...

åh så skönt att det gick bra att träffa mario och att du känner dig lycklig nu! puss!

Majja Star said...

Vad underbart. Glad för din skull.

Anonymous said...

Skönt att träffen med Mario gick bra. kram Hanna J