Tuesday, June 27, 2006

Universitetet.

.
.................Yazmin och jag i Humacao. Glad midsommar! ................Familjen: Yaz, Jorge och Adrian Marcos! Jorge= vän sedan 1999.


Tillbaka i Rio Piedras efter 4 nätter pa drift. Nästan. Jorges hus i Gurabo var skitfint, och bebisen jättesöt med svart krulligt har och stora bruna ögon. Sadär söt som svenska bebisar aldrig kan vara;) Hade iallafall världens trakigaste lördag. Gjorde absolut ingenting.

Pa söndagen akte vi till en strand i Humacao. Det var typ inget folk trots att vädret var fint. Röd flagg däremot, sa man kunde inte bada direkt. Var där en liten stund och sedan at vi camarones, mofongo och tostones pa en vägkrog och drack Piña Coladas for 15kr styck. Ska sätta in foton här sedan när jag kommer tillbaka till Sverige. Det skummaste med hela dagen var att när jag akte med Jorge sedan till ett stort varuhus sag jag nagon jag kände igen. PEDRO. Och framför honom gick Janina, min gamle svenske vän som jag tappat kontakten med. Hon har bott här i 6ar. Kärt atersende vill jag lova! Dessutom köpte jag Ceratis senaste cd :) man far passa pa, sant finns ej i Sverige.

Pa mandagen kom Camilo o hämtade mig tidigt. Vi akte till Caguas och hittade tillslut Janina och Pedros kaffekiosk vid stora torget. Skitmysigt. Satt där under ett träd och drack cappuccino och snackade skit. Sedan akte vi till Camilos pappa i Bayamon & var inne resten av dagen. Var med pa Cams jobb sedan och satt och läste + gick pa bio själv och sag THE LOST CITY (Andy Garcias film om revolutionen pa Kuba) Detta ar vad jag gjort de senaste 4 dagarna. Sov hos Cams pappa och kom nyligen tillbaka hit. Camilo och jag brakade i bilen oxa, vissa saker klarar jag bara itne av här. Men, en bok ska det bli. (Hur kan man säga att jag är egoitsisk när jag inte vill aka bil med nagon som druckit 1.5liter starköl eller nagra drinkar??) Alltsa jag blir sa arg.

Ikvall ska jag traffa Mario antagligen. Snart en vecka sedan sist. Och imorn ska jag till Vieques om allt gar planenligt. 2 nätter i ett hus vid stranden. Fy fan vad fint det är där, sist när jag var där, för 5 ar sedan, var militären fortfarande kvar och hade de finaste omraderna avspärrade.

3 comments:

moni said...

längtar tills du visar foton! :)

Hanna J said...

Kul när man träffar på någon sådär oväntat och det blir en glad överraskning (oftast). Vill med se foton :)

Gabba said...

mee too!!!