Thursday, June 15, 2006

Skuru.


Häromnatten blev jag sjuk igen. Men förkyld. Hade så ont i halsen att jag inte kunde somna förrän 5:30. Stört. Nös hur mkt som helst dan innan. Lata dagar annars...solar, läser, kollar tv, inte gjort något speciellt eftersom jag inte ens kan träna nu. Däremot verkar det lite att bara behöva gå 10 000steg/dag? jag går typ 20 000/dag. Någon som vet hur mkt som man bör gå?

Är hos mamma nu sedan igår, sov kvar för att Nicolas ville det. Men helst är man ju inte på samma ställe som mamma. Kan inte skriva om det såhär öppet eftersom det är privat. Tänk om hon läser?

Ces plan till Bolivia går idag kl 18:55, känns kul att snacka lite med honom idag iallafall. jag vill ju tex ha jobb på ministeriet sedan i Bolivia kanske ;)...Där han jobbar, på ett ställe av många.

Läste ut Everyone worth knowing idag och weeeiii vad jag gillar hennes böcker:) Revenge liksom.

Fotot: hittade ett gammalt på mig från i vintras på datorn här, som jag typ aldrig sett. Haha.

5 comments:

Mimmi said...

Ja turkiska är helt galet.. Gjort ett par försök att lära mig glosor och gramatik. Men det går bara inte! De använder ett evighetslångt ord för flera små ord och bygger bara ut alla redan så långa ord, till ännu längre ord vid meningsbyggnad. Så nu lär jag mig lite vardagliga meningar och ord bara. Idag har jag lärt mig Imdat! = hjälp! Haha kan ju va bra att ha här..

Lilla Fröken said...

jag har för mig att man ska gå minst 9000 steg per dag.. men det är absolut minimum..

Anonymous said...

Tjena mors! 10 000 steg per dag är vad som rekommenderas! :-)
Kram Ulrika, Uppsala

anki said...

Minst 10 000 steg per dag är det som gäller.. :D

Hanna said...

Snyggt foto på dej tycker jag. Kramis Hanna