Thursday, April 26, 2007

Hantverkarna 4.

.........................En vägg i Palermo, Buenos Aires.
När jag kom hem efter 01 i natt hittade jag en trevlig lapp innanför dörren från mina kära vänner hantverkarna: Arbetet uppskjutet på grund av bla bla bla, och imorn torsdag samt fredag behöver vi komma in och laga hålet i er lägenhet, bla bla bla. Men vad fan, imorn är jag ledig och ska flyttpacka, njuta av 22+ och sol med kanske picnic i brunnsviken med min bästa vän, springa runt i hög musik bland alla mina utspridda saker, och inte en jävel kommer in i min lägenhet förutom jag. Nu var det det där med framförhållning igen. Har inte hört ett smack på ungefär 10 dagar sedan de var och högg ett stort hål i min vägg under diskbänken, och så kan de inte ens meddela om arbete i lägenheten ett par dagar innan? Jag åkte hemifrån tidigt imorse, gymmade innan jobbet och sen har det varit annat kul, och hur kan de räkna med att alla är hemma hela tiden? Jag fattar det bara inte. Jag kanske tar tillbaka det där om att hantverkarna skulle vara mina kära vänner. Jag vet inte ens vad de heter, och jag hoppas att jag slipper få veta i framtiden.
.

11 comments:

storey said...

stick it to the man! härligt att se att du orkar ge igen. håll ut!

annaluna said...

Im trying to be strong, but sometimes it´s hard man!!

anki said...

Angående det jag skrev i min blogg om NÖTbiff.. jag tror faktiskt det var en hel del NÖTTER i biffarna också.. kan det stämma? Hasselnötter..

annaluna said...

bAnki: iffar gjorda på NÖTTER? hehe! Jag uppfattade det som nötkött, sorry! Kanske kan stämma, ingen aning! Men om du får reda på recept och det var så gott får du gärna dela med dig!

annaluna said...

banki..hihi...skulle stå ANKI: Biffar... ;)

Anki said...

Ja det var på vegetarisk restaurang så nötkött är det inte fråga om! :)Måste försöka kolla upp det...

annaluna said...

kolla upp and gimme gimme!!!

Carita said...

uuusch vilka dumma... Träffade en hantverkare idag, han städa inte ett dugg efter sig, lämnade kvar massa skräp och lät små skruvar ligga på golvet när han vet att det bor en hund där.. huuh.. Man vill inte vara med om dumma hantverkare ju. Hoppas allt löser sig med din lägenhet.. Kram

Jenny said...

Du kanske inte har sett det, men jag utmanade dig för ett tag sedan. Ju!

annaluna said...

Jenny-jag har missat! Är lite i min egen värld, gällande saker jag håller borta från bloggen;) Ska genast spana in!!

Jenny said...

http://jagjenny.blogspot.com/2007/04/den-dr-om-resor.html