Tuesday, May 29, 2007

Besöken.

Who are you?

Running total of visits to the above URL since 23 Mar 2007: 4,208 (not necessarily all displayed - see below). Visits on previous 'day': 146.

Bloggen som började smått anonym känns numer ganska utlämnande. Därför har jag slutat med personliga bilder och jag har även försökt byta min presentationsbild, men det går inte.
.

28 comments:

Anonymous said...

synd för den var roligare när den var mer personlig..

thebeverlyhillsgang said...

jaa håller med...klart det e roligt med personliga bilder..

min annapanna... du är söt.
ska berätta för alla att du är snyggast nu när du inte har bilder längre.

puss louise

storey said...

Trodde först att allt det där var från en och samma person och tänkte; creepy stalker-alert! Men så var det inte va? Så då är det väl istället läge att säga typ grattis eller nått. Kul med så många läsare, men trist med en mindre personlig blogg. Även om jag förstår dig.

erik said...

i min värld är det fortfarande max fem personer som läser min blogg, och jag tänker att de bara har läst ett inlägg, inte att de kanske har läst inlägg efter inlägg under drygt ett år och samlat ihop allt för att skapa sig en bild av mig. Ibland undrar jag vad de som aldrig kommenterar tycker och tänker.

erik said...

kan du inte ladda upp en ny bild för att ersätta den gamla som du vill ha bort, där den nya bilden är helt svart till exempel?

annaluna said...

Storey och Louise: Jag kanske försöker göra den mer personlig igen, om jag vågar! Men typ pappa och hans kompisar läser, morsan...ja, ni vet.

annaluna said...

Erik: Jag har försökt byta bild...men allting fastnar och det har inte gått. Ska försöka igen!

Och ja jag undrar också: Varför läser de? vad tänker de? Och så många Jag fick en chock. 146 på bara en dag?

moni said...

har du google analytics? där kan du iaf se vartifrån människorna är som gått in på din blogg och hur de kommit in (genom att diekt öppna, genom nån annans sida eller genom google-sök) :)

annaluna said...

Moni: Nej, jag ändrade till ClustrMaps för att det var kul:) ELler, jag vet inte? Kan nada om datorer egentligen...

moni said...

bara att regga dig på www.google.com/analytics så kan du kontrollera sedan :)

annaluna said...

Tack Moni-will do!

Igår var det "bara" 123 läsare;)

egon said...

men är det individuella klick eller totalt? för ibland kan ju folk (läs jag, hehe) kolla en blogg fyra gånger om dagen liksom. inte för att förringa läsarsiffrorna, det är KUL med besök :)

annaluna said...

Som jag fattade är det individuella klick...correct me if Im wrong.

egon said...

det borde man kunna se? jag har så på min, att jag kan välja och jag valde unika (individuella skrev jag ovan såg jag nu..).

annaluna said...

The location of each visit is based on the IP address of the computer used.

The map shows individual visits to the web site shown at the top of the page, clustered within a given distance.

Så, det kanske inte betyder unika med andra ord? Det är säkert inte unika. Varför skulle så många vilja läsa min blogg för;)

Gabba said...

Hej pluppan. Det lät mycket. Jag hade i förrgår 44 unika besökare och 153 sidvisningar. Alltså kollar folk mer än en gång. Kanske samma hos dig? Hur som helst är det mycket! Men det är bara för att du skriver så bra! Puss!

annaluna said...

Jag hade så att man såg unique visitors innan, vet inte varför jag bytte till ClustrMaps. Hade kunnat ha båda ju. Jo, ni vet jag. Det försvann när jag bytte layout, men jag ska nog ha det igen. På något sätt är det kul att veta. Däremot vet jag fortfarande inte om det är page loads eller unique visitors. Väntar på Egons analys.

Anonymous said...

Hí Annaluna!

I will answer your question on how ClustrMaps work (i.e. count your visitors on your webpage). The 146 visits you are referring to are counted as every visit to your page (NOT unique visitors).

..."(i) if the same user from the same unique IP re-visited the site, say, 20 times during this period, it will count as 20 visits; (ii) in the case of a large organization using a proxy server, 20 different visitors from that one organization would have the same effect as one person visiting 20 times;"...

/Fredric B.

annaluna said...

Fredric B= Brandon? ;)

Buhuu, det är nog jag själv som återvänder 146 ggr per dag...

annaluna said...

And could you tell me, how I can see the unique visitors?

erik said...

Någon: Ok, Google analytics fungerar inte, enligt den har jag noll besökare, och nu skulle det vara läge för någon lustighet om det inte vore så att jag genom inbyggd statistikinformation vet att så inte är fallet. Så, vad kan ha gått snett, registrerade allt enligt instruktionerna och kopierade in kod på startsidan. Hjälp?

annaluna said...

Erik: Störigt. Fråga Moni? http://moni.blogg.se

egon said...

om det är som herr anonym skriver så är det ju unika. men vadå, det är ju inte dåligt med 143 sidvisningar heller :)

annaluna said...

Egon: Om det är som ANONYM säger, är det väl INTE unika? Nu är jag sjukt förvirrad! 146, om jag får be. Inte 143;) (skämt å sido)

Anonymous said...

Anonymous "Fredric B." mean...

Every time you or someone else visit OR reload your webpage/blog, it will fetch a request to ClustrMaps that will increment your statistic visitor counter by ONE. That is, ONE person can (even though he or she has a static IP address) produce all the 146 visits.

For more information, see point [E] on: http://clustrmaps.com/map-key.htm

/Fredric B.

annaluna said...

Thank you Fredric. Sabes que tu forma de escribir se parece mucho al ex.jobb de Brandon?;) Haha. Du är fett avslöjad.

Fredric B. said...

Haha... No I'm not ;-)

Fredric B. no sabe español :-P

annaluna said...

Då säger vi så. ;) <3