Thursday, March 20, 2008

Igår kl. 14:49:

Är det någon där uppe som försöker vara rolig, eller? Själv finner jag det inte särskilt roande att titta ut på det här från balkongen när det är meningen att det ska vara vår med kvittrande fåglar och vitsippor i backen. En bra grej är ju iallafall att man kan ligga inne och läsa böcker om aprilvädret i mars fortsätter över påsken. Igår kom nämligen äntligen mitt pocketogram (julklapp från jobbet): El Choco, om en svensk som satt många år i bolivianskt fängelse. Nu bara måste jag läsa ut de andra två-tre böckerna som jag läser parallellt samt skriva klart hemtentan så att jag med gott samvete kan krypa ned under täcket med den här boken. Andra böcker jag läst ut i år är:
  • Flyga Drake
  • Svinalängorna
  • En shopoholics bekännelser
  • Jenny (Jonas Gardell)
  • Extremt högt och otroligt nära
  • Vitt på svart

Glad Påsk!
.

10 comments:

egon said...

vi verkar läsa typ lika fort, jag har också läst ut sex böcker i år tror jag! vill också läsa El Choco sen, berätta vad du tyckte om den då!

annaluna said...

Fast nu har jag fastnat i hemtentan, fan. Det ligger seriöst 15 böcker, lagbok, anteckningsblock och kompendier precis där jag sitter. Med andra ord lär det dröja bra länge innan boken läses. Glad påsk :)

Emmama. said...

Foers bok verkar jättebra! Vad tyckte du?

annaluna said...

Emma: Faktiskt tyckte jag inte den var så mycket att hänga i julgran, men jag vet att Evelina gillade den mycket! Försökte mig också på hans Allt är upplyst för ett par år sedan, men jag gav upp. Den här läste jag iallafall ut och visst har den fina beskrivningar och tankar, men jag längtade faktiskt efter att den skulle ta slut.

Har du läst några av de jag läst här? Flyga Drake tex är svårslagen för bokåret 2008 enligt mig! Vi får se...

Moni said...

så såg det ut hos oss också igår. och åska och blixtar!

Anna said...

Jag vill ha sommar nuuu!

foxy said...

Jag har precis läst ut första boken i Millenium serien. Har du läst den?

annaluna said...

ja, den har jag läst! (Män som hatar kvinnot) Tycker att den var superseg först, men på slutet artade det sig verkligen och jag kommer nog läsa fortsättningarna någon dag! Vad tyckte du?

Emmama. said...

BRA boktips i min blogg, tack! :) Jag har just fått smuts av min kusin och den ligger på tur när jag läst ut Tätt intill dagarna! Har inte läst nån av de andra du tipsade om så det var perfekt! :)

annaluna said...

Oj, vad snabbt du såg dem! Undrade just om du skulle hitta min kommentar...Lyllo dig som inte läst de böckerna jag tipsade om ännu, jag tror du kommer gilla dem! De är väldigt blandad stil på dem och smuts kommer nog längst ned på tipslistan egentligen, men den var mycket lättläst och faktiskt bra. Jag tar gärna emot boktips jag med! Var Bitterfittan bra?