Monday, March 17, 2008

Minnen från barndomen:






Mamma kom över med en kartong full av gamla skolböcker och teckningar, och efter att ha kollat igenom en bråkdel skrattar jag nästan ihjäl mig åt min otroliga tecknar-talang från klass 2 för exakt 20 år sedan. Dagboken från klass 3 går inte heller av för hackor. Observera att jag har ritat hur det såg ut hos mormor när "det burjade brinna lite. I bordet".
.

10 comments:

Anonymous said...

Haha så roligt!!! Men står det inte "burjade brinna" på värsta Fagersta-dialekten? ;-) Så pratade jag när jag var liten... typ "uppna durrn" istf "öppna dörren". I löv västmanländska... or not ;-)

It´s all about me said...

HAHA, har inte ens TÄNKT på det, jag pratar nämligen så FORTFARANDE hoho...Pappa är ju från Fagersta, ändå mobbar han alltid mig för att jag säger DURR och inte DÖRR!

Anonymous said...

Fan vad roligt att kolla igenom det som vuxen. Skall säga till pappa att jag vill ha mina grejer oxå :) SAKNAR DEJ !!!

Anonymous said...

så otroligt söta teckningar:) kul att ha

It´s all about me said...

Pim: hihi, tack!

Wero: Miss you too!

Anonymous said...

Hahahaha! Tänkte också på precis samma sak som moni. Min bästa vän är från Sollentuna och jag har ingen aning om det ligger nära Fagersta, men hon säger också "burja" och "durr"...

Och vilken teckningstalang! :)

It´s all about me said...

Underlandet: Åh nej, Fagersta ligger 18-20 mil ifrån Stockholm, och SOllentuna hör till Storstockholm. Fagersta hör till gnällbältet (Västmanland) rätt nära Dalarna, 7 mil från Västerås...you know..? Det är din vän och jag, alltså! :D

Emmama said...

Gud vad kul att hitta! Jobbigt med branden dock, hopppas inte det var nåt allvarligt.. men det verkar det ju inte som.. :)

It´s all about me said...

haha, jag minns inte ens branden, inte ens nu när jag läste om den;)

Anonymous said...

Åh sånt där är ju så kul att se igenom. Konstnär minsann ! /HAnna J