Sunday, September 13, 2009

Caribbean here I come:


NU HAR JAG KÖPT BILJETTER TILL SAN JUAN!
.
5578 SEK styck, två veckor, billigt billigt, men ditresan tar 28h och har två byten... Vi ska hyra lägenhet förutom detta pris också, men skönt att för en gångs skull inte åka den här sträckan själv. Har liksom åkt den där vägen 8 gånger all alone och träffat de mest märkliga människor - men också faktiskt några underbara.
.
En gång träffade jag en tjej från Miami som hette Moira och hon kändes som min bästa vän direkt. Hon skulle flytta till Stockholm och vi umgicks en hel sommar och jag kände att hon var den underbaraste tjej jag träffat, typ. Sen vips försvann hon. Svarade inte längre på mina samtal, sms eller mail. Jag undrar än idag var hon tog vägen... Lever hon?
.
En annan gång träffade jag en flygrädd italienare som skrek mama mia! varje gång planet hoppade till. Han tjuvrökte på toan och väckte mig för att bjuda på tuggummi några gånger. Han hör till kategorin Märkliga, men det förstod ni kanske.
.
En tredje, fjärde, femte, sjätte ochsåvidaregång har jag träffat människor från världens alla hörn och lärt mig ett och annat. Jag har till exempel fått frågor som är spanska det språk man pratar i Sverige? och äter ni med bestick?
ö
Anyways; Två veckor semester med M i det land jag lämnade av sorgliga anledningar en gång i tiden känns faktiskt riktigt bra.
,

11 comments:

pim said...

så underbart att åka dit. jag önskar verkligen att jag också kunde resa. hoppas ni får det bra. hur flyger man dit?

Jenilita said...

hEJ, caribbean är underbart jag längtar också tillbaka till dom öarna, det e paradiset på jorden! Thailand kan slänga sej i väggen:)

Ja du visst bode man låta sin tjej ta på sej vad hon vill men det finns ju gränser hehe

bamsekram

Anna said...

Man kan flyga dit på alla möjliga olika sätt, men vi kommer flyga Arlanda- Paris- JFK (New York)- San Juan.

Jenilita: jag har ej varit i Thai, men maaaassor i Karibien där jag även bott, så YES! LOVE!

Erica said...

Vad härligt att det äntligen blir av!! Bra pris på flygbiljetterna :)

Emmama said...

Vad roligt!! :) När åker ni? Vad längtar du mest till/efter?

It´s all about me said...

Vi åker 14 jan, hemma 31 jan.

Jag längtar mest efter lukt, viss mat (t.ex tostones, mofongo, yuca!!), vissa vänner (Jorge med familj, Canelie, många andra - faktiskt att träffa Mario t.ex), känslan, stränderna, att gå i gamla stan under solnedgången och LJUDET AV ALLA COQUIES NÄR MAN SKA SOVA. Ja, helheten, I guess!!

Emmama said...

Mycket härlig längtan, är glad att du snart får uppleva det igen! :) Vet Mario att du ska komma, alltså har ni kontakt? Kul det ska bli att läsa om det! :)

It´s all about me said...

Jag har mailat Mario om det, så jag antar att vi ska ses en sväng. Jag vill gärna träffa honom och hans familj (inkl. hund!). Vi har annars väldigt sporadisk kontakt, men jag har honom som vän på facebook så jag vet att han lever de perioder vi inte hörs så mycket:)

Li said...

Låter helt underbart att åka till Karibien!

Kram

It´s all about me said...

Japp, en sväng tillbaka till mitt andra hem! :)

Petra H said...

Grattis!! Jättebra pris på biljetterna, tror inte att det går att få billigare från Sverige. 28h är inte kul men du har ju sällskap!!
Synd att vi med största sannolikhet kommer att missa varandra :-( Det blir nog flytt i mitten av december som vi planerar... Men vi får väl ses i Sverige istället någongång och prata PR-minnen!!
KRAM!