Saturday, September 05, 2009

Hantverkarna From Hell part III:


Jag tänkte uppdatera er lite i om hur det har gått med Hantverkarna From Hell som förstörde M:s badrum. Pengarna tillbaka och ersättning för allt förstört blev det ju tillslut, och efter många om och men närmar sig nu badrummet sitt slut - tack vare andra hantverkare.
..
Idag var vi och beställde alla vitvaror till både kök och badrum (jag säger vi eftersom även om M betalar så är jag med och väljer allt och lär väl..."vara" där typ jämt), så snart är badrummet som sagt helt färdigt med duschkabin, stor spegel på väggen över tvättställ, tvättmaskin och torktumlare. Rätt snyggt hittills va? Iallafall jämfört med gamla bilderna som kan ses om ni klickar på länken ovan i blått.
.

11 comments:

pim said...

svar: vad äter man för proteiner som veggo? förutom bönor. jag är så dålig på sånt. ska gå en matlagningskurs så fort jag får jobb. hoppas lägenheten blir bra i slutändan :)

It´s all about me said...

pim: det finns massor! Visste inte att du var veg...Äter du fisk? Ägg? Isåfall skaldjur av alla de slag? Kokta/stekta ägg? Det finns soyaprotein (supermkt protein!!) och quorn; ost har en del protein, även keso. Du kan ju kolla min matblogg, har några recept där...htp://annalunaskitchen.blogspot.com

pim said...

jo jag äter fisk och ägg. dock inte ost, mjölk, fil eftersom jag inte tål det. är inte så förtjust i skaldjur heller mer än kräftor..borde nog lärt mig lite mer innan jag blev veg men jag blev det så hastigt eftersom jag mådde illa var gång jag åt kött så jag har fått "lära2 mig efter hand. ska som sagt gå kurs när jag får jobb och råd. men skall kolla din matblogg och lägga till den på favoriter också:)

underytanjag said...

ser fint ut nu iaf!

It´s all about me said...

Pim: Du kan äta ost, mjölk och fil om du köper laktosfritt - såvida det bara är laktosen du inte tål, men det kanske är mjölkproteinet? Det är viktigt att få i sig näring så sök runt lite på nätet vetja! Soyaprotein och quorn kan ju vara en idé.

Under ytan: Tack! (som om det var jag som hade byggt det, hehe, men jag har ju varit med och valt allt!)

Weronica said...

Ser nice ut. Skönt att det börjar bli färdigt nu, så ni får tid till varnadra igen :)

Hanna B said...

Se där ja, snyggt! Ser att ni också fick till en handdukstork :) SKÖNT att det börjar ordna upp sig.

It´s all about me said...

Snart, snart, snart... Blir typ galen! Det är ju inte bara badrummet, utan ALLT som ska bli klart... men bara badrummet är klart kan man ju faktiskt köpa möbler och börja flytta in, hurray!

Anonymous said...

Haj-haj
/KittyCat

Emmama said...

Ser superfräscht och fint ut! Slutet gott, allting gott (nästan.. :)).

Anna said...

Emmama: fast inget slut än, men några steg närmare slutet..!