Wednesday, September 09, 2009

Undrar om man får en miniflaska champagne på det?

Det här är ju skitspännande - jag sitter och kollar billigaste biljetter till Puerto Rico i januari och hittade ett bra pris på Jetweb.se. För två pers kostar det sammanlagt 11.114kr, varav 2785 flygpris och 2272kr i flygskatt per person.
.
När jag sen klickar på "ladda tidtabell och priskalkyl" kommer följande totalpris upp; utan några tillägg, försäkringar eller liknande: 93.412 kr. NITTIOTRETUSENFYRAHUNDRATOLV!
.
Eh?
Kan NÅGON förklara hur detta går till?
Är det bara för att jag skrev tidigare ikväll att jag samlade på siffror som liten som någon försöker skämta med mig aprilo?
.
Kanske inte riktigt det priset jag var ute efter, thankyouverymuch.
.

11 comments:

Emmama said...

Men? Har du lyckats reda ut vad som hände?

It´s all about me said...

Emma! Nä! Misstänkte fel, så jag gjorde om allt och det blev samma sak igen... som tur var, gjorde jag bara en check av pris annat datum, det är inte de datumen vi ska åka, andra dagar kostar det ca 12 000 för två :D Helt crazy banana, dock. Du kan klicka på länken jetweb.se och få fram sidan med 93 000...

Erica said...

låter som en prisvärd flygresa ;) Det där har jag också varit med om då jag kolla flygresor till div världsdelar, det kan skilja sjukt mkt beroende på dag osv. Hoppas ni hittar ngt bättre!!

It´s all about me said...

jadå, vi har som sagt för ca 6000 SEK... det var bara lite lustigt, eftersom jag HADE priset på 11 000 inkl. skatter, den skulle i princio bara uppdatera tidtabell...

anna of sweden said...

Nej men ... Det är nog någon som skämtar aprilo! ;)

Petra H said...

VA??? De är inte kloka egentligen, hur det kan skilja så mycket mellan olika datum etc. Sjukt! Tur att du hittade en billigare resa...

It´s all about me said...

Ja, någon måste ha skämtat med mig aprilo!! :D Helt galet... sen VAR ju priset detsamma, bara att i uppdateringen blev det 93-papp... förstår inte alls!

Sussie said...

Men det var ju som hittat! :D
Jag är tillbaka både med att läsa bloggar o att blogga. Du hittar mig på http://lite-om-varje.blogspot.com/

It´s all about me said...

Sussie: KUUUUL!! :)

jenilita said...

HAHAHA shitt! Dom kanske trode att du skulle åka 11.1114 gånger hehe

It´s all about me said...

Jenilita - men typ, HELT galet!!!