Tuesday, September 15, 2009

Nobody puts Swayze in a corner:

Jag tror den där Generationsdöden är i full gång nu, den som jag skrev om i min blogg då Bergman gick bort, den som ger mig så otroligt mycket ångest och rädsla. Patrick Swayze dog igår, på min farmors ettårsdag som bortgången, och det känns i vanlig ordning sjukt overkligt. Dirty Dancing är ju onekligen en av de mest klassiska filmerna från min generation och nu har Swayze had his time of his life. Läskigt att det aldrig, aldrig mer kommer tillbaka...


12 comments:

Weronica said...

FAN vad jag HATAR allt som har med döden att göra. Så himla läskigt och oacceptabelt.. Och som du säger, att saker aldrig, aldrig, aldrig någonsin kommer åter !!!!

Sussie said...

Precis min tanke imorse då jag åkte till jobbet o hörde om detta. Det är så kusligt att alla droppar dead, både folk i ens närhet och kändisar.. som man aldrig har träffat men det känns ändå som ett stick i hjärtat då man inser att de inte är odödliga.
Han hade ju inget till ålder heller, var det 58 år? Han kommer att bli en legend tror jag.

It´s all about me said...

EXAKT! Aldrig, aldrig mer... fy fan.

Och sussie, exakt så, kändisar är inte odödliga, men medan de lever känns det nästan så. Och ja, 57 år tror jag han blev. Det är alldeles för ungt! Tror också han kommer bli en legend. Dirty Dancing kan man ju inte annat än älska (eller? Är det bara vår generation som känner så?)

Sussie said...

Jag älskar faktiskt inte filmen Dirty Dancing. :P Hehe... den är så mesig.
Däremot gillar jag Poinbreak massor.
Men det här har troligtvis våra föräldrar gått igenom de med.. kändisar som var väldigt inne då de var unga som började droppa av.. James Dean.. ja, jag är dålig på namn..
Namn som vi idag ler litegrann åt, vi vet att våra föräldrar har pratat om dem, men om vi lägger handen på hjärtat så har vi inte sett en film med dem ens en gång... ?

It´s all about me said...

Aha, jag älskar Dirty Dancing och har sett den massa gånger:) Om inte annat kanske man gillar Ghost, eller något annat, som du skriver:)

Och ja, precis, detta händer ju varje generation, samtidigt som vissa kändisar är "mer kändisar än någonsin" just vid vår generation - iochmed all IT så blir kändisarna en större del av vår vardag än vad de blev t.ex. när våra föräldrar var unga. Men visst; Beatles, James Dean, The hollies, finns ju massor som var stora DÅ, men jag tror nog de ändå kan hålla med om att det är LITE av en annan grej nu. Kanske. Jag vet inte.

jenilita said...

Shoohooo! hehe hoppas allt e bra! va häftigt att du bott där det är så vackert så! Vi har varit på kryssning i caribbean 2 gånger det var ju så många stopp så jag minns inte alla öarnas namn haha men båten går ifrån Miami sen till labadee, haiti, cayman öarna, jamica och upp till mexico och tillbaka, då har man några dagars stopp på fina platser:) ha så kul på resan kram

pim said...

även om det var väntat så är det ju trist. kommer ihåg när man stod i biokön till dirty danving. sen dess har jag sett den 36 gånger till och ska nog banne mig se den igen när svt visar den som hyllning på fredag..

It´s all about me said...

Pim: 36 gånger, du skojjar?! Det är ju helt GALET. Jag har sett den kanske max 5 gånger iallafall och tycker det är mycket.. ;)

Jenilita: Jag har jobbat med kryssningar i Karibien..!

Lala said...

Jaa, även fast jag inte känner kändisarna som dör så är det precis som du säger: DE ÄR JU INTE ODÖDLIGA! De är precis som vilken som helst och då kommer dte så "nära inpå". All kändiskap, alla pengar osv i världen hjälper inte. Alla dör:/

It´s all about me said...

Lala: exakt så, så otroligt påtagligt blir det. Fy fan.

Nathaly said...

Rest in peace!

Tess said...

Min perfekta danspartner är Johnny.. :D

Och i de drömmarna kan jag dansa också..