Monday, July 20, 2009

Hantverkarna From Hell part II:

En snabb uppdatering om hantverkarnas proffsiga jobb i M's badrum, alltså där de hade gjort precis allt fel.
.
Här från den 5:e juni 2009:

Och här den 19 juli 2009:


Visst jobbar de galant? Arbetet har verkligen fortskridit och de har som ni ser åtgärdat alla fel och ersatt kostnaderna så att M nu har ett strålande vackert badrum med stora, vita kakelplattor över väggarna, en stor spegel, dusch, tvättmaskin och torktumlare, hängande toalett, handdukstork och handfat med snyggt skåp i ek under. Bra jobbat, hantverkare from hell!

16 comments:

Nathaly said...

Ja det går så lagom fort. Hoppas han inte blir bajsnödig bara :)

It´s all about me said...

Nä, han har hållt sig i 1.5 månad nu :D

Nathaly said...

Den låt jag hade där var "a song about me and a boy" by Miss Li. Och angående din finska låt ska du försöka lugna dig lite, Rom byggdes inte på en dag!

It´s all about me said...

Haha, varken Rom eller M's badrum verkar byggas på en dag!!

Hanna B said...

Men vad händer? Ska ni inte ta dit någon annan? Hade aldrig släppt in den där människan igen.. usch.

It´s all about me said...

Klart som fan att vi inte släpper in de hantverkarna igen, vad tror du om oss!? Fotona är likadana just för att ingen annan varit där igen...

Ja, vad händer? Med tanke på att de är skyldiga uppemot 20 000kr för förstörda saker så kan inte M bara anlita någon ny hipp som happ, he is unfortunately not made of money... Det är ganska jobbiga saker på g, pengarna skulle varit M tillhanda senast idag, men nu har de sagt imorn, och jag tror inte några pengar kommer... Ägaren av företaget påstår att han blivit lurad, att de hantverkarna som gjort detta inte är några han känner till... Det hela är mycket lurt och märkligt och framförallt jobbigt!

Weronica said...

Herreguuud, vilka idioter. Ser ut som något sunkigt källarutrymme.

It´s all about me said...

Jotack...it sucks!

Erica said...

Fy tusan vilken jobbig följetong!! Det är ju verkligen sånt här som man tänker sig i sina värsta mardrömmar :(

Beatrix Vnunk said...

Åh. Jobbit. Vårt badrum skulle ta tre veckor att göra. Det tog 4 månader. Det var 2007 och det fattas fortfarande lite småpul. Suck.
I mitt nästa liv ska jag bli hantverkare. De lever verkligen efter helt egna regler.
...och när äntligen lågkonjunkturen slog till mot även dem (vilket jag tänkte mig skulle generera i lite ödmjukhet) då beslutas det om rotavdrag så de blir mer poppis än någonsin.

It´s all about me said...

Erica: JA! Och följetongen fortsätter... idag är sista dagen för betalning, sen blir det ännu värre!

Beatrix: Ja men eller hur, hej rotavdrag och hej nu ska alla renovera så det blir same shit igen. Det är liksom inte värt rotavdraget alls när det i slutändan blir såhär. M kan inte ens flytta in, var ska han gå på toa liksom? I vasken i köket?

Fast ändå, vill man bli hantverkare bara för att få leva efter sina egna regler, och samtidigt vara hatad av typ alla normala människor? Hm...

Hanna B said...

oupps sorry.

It´s all about me said...

Mitt inlägg lät lite aggro, jag var lite skämtsam i "vad tror du om oss", men i skrift kan det ju läsas på annat sätt.

Hoppas badrummet blir klart...i år.

pim said...

men snälla nån..vilken tid och vad trist..jag är glad bostadsföreningen fixade allt åt oss.. inte för att de var bäst..för skällde gjorde vi 'ändå men det tog åtminstone inte mer än 6 veckor...(sen fick jag vänta på ändringarna i ett halvår men det var så litet så jag överlevde)

It´s all about me said...

En hantverkare har varit o tittat o kommer med offert imorn, jag hoppas sanna mina dagar att detta kan lösa sig innan AUGUSTI är slut!! Vi får se...

Anonymous said...

Men fy farao vad hemskt att det "får" gå till sådär!!!! :(