Sunday, July 19, 2009

It's all about running:

Jag var just ute och sprang 10km och hade 58min som mål, men med sista kilometerns slutspurt blev det 56min. Förra året sprang jag 11km på typ 70min, så det här är ju verkligen bättre. Nu ska jag käka lite sallad med soyaprotein och sen åka till M och måla element.
.
Yey! My running is back on track!

5 comments:

Anonymous said...

Duktigt jobbat! Ställ upp på en tävling så ska du se att du kan pressa ner den tiden ännu mer! :)

Ang. slam så är jag lite off just nu och har lite dålig koll på vilka slam jag har å så.. MEN du får en bra, ny! Kanske t.om. gjord av mej om jag får tid på mej att göra en de kommande veckorna! ;)

Erica said...

Duktigt jobbat! Fasen.. själv har jag inte varit ute och joggat på länge länge, tycker det är rätt trist om jag ska vara ärlig. Hellre cykling och promenader :)

It´s all about me said...

Jag har joggat 2 dagar på raken :D 3 ggr denna vecka, lagom.

Anki: take your time! Bara det blir en ny, bra som Wero INTE fyllt i! Och jo, tiden ska pressas, har dock inte joggat en mil på ett år så jag var lite ringrostig!

Weronica said...

Duktigt. Blir inget springande här då det är sjukt varmt. Skall vila upp mej och spara mej till Gotland igen. Då skall det springas :D

It´s all about me said...

Önskar att det var sjukt varmt här också!! Hade mkt hellre varit där du är:)

Dessutom har jag gått upp typ 2 kilo den här veckan, helt SJUKT. Jag gick ned dem och kämpade som fan, sen upp igen på några dar. Förstår mig inte på min kropp.