Thursday, March 27, 2008

Dagens Mysterium:

Den här månaden är månaden med storshopping. Jag har superstorhandlat med mormor, köpt dyr hatthylla på Åhléns klubbdagar, nya jeans och nästan superstorshoppat på IKEA med mamma idag. Äntligen, äntligen köpte jag ett nytt överdrag till min fåtölj som jag fick av mamma för ett tag sedan. (Hon köpte den för typ 12 år sen). När vi nu skulle klä om den började mysteriet. Mamma visste inte ens att det gamla tyget var avtagbart, ändå så kände jag att det låg något hårt innanför sittdynan. Det första jag misstänkte var en dold mikrofon och inbillade mig direkt att jag var med i någon billig thriller. Med spänning såg jag på medan mamma fiskade upp ett litet oidentifierbart föremål med ett hål i. Efter lite skakande och blåsande i hålet verkade det vara ihåligt och inte innehålla någon mikrofon (men å andra sidan, de är ju bra på sånt där). När vi vände på saken såg vi att den var en liten Jesus med korslagda ben. Ingen av oss hade sett den förut.
.
Hur har den hamnat i mammas sittdyna? Vem kommer på ideén att stoppa in en mini-Jesus där? Jag fick rysningar längs hela kroppen och kände mig nästan utsatt för voodoo eller något annat sektliknande. Innan mamma gick bad jag henne snällt att ta den med sig, för annars hade jag aldrig kunnat sova inatt. Jag har antagligen sett alldeles för mycket på skräckfilm i mina dar.
Mysteriet kvarstår dock.

.

.

7 comments:

Anonymous said...

nej, men osis att jag redan sagt JA till den jobben jag har nu.

Emmama said...

Men en liten jesus ser jag som ett gott tecken! :) Extremt söt! :) Men vad mysko samtidigt...

egoistiska egon said...

men så skumt! haha.

Anonymous said...

Hahahahaha!
Jag har adopterat den nu

It´s all about me said...

haha camilla: hälsa honom förlåt att jag suttit på honom!

Anonymous said...

Ja han var söt & ser ut som att beskydda & inget illa menat. Vissa saker ska man nog aldrig får reda på orsaken till. /Hanna J

It´s all about me said...

Jag ska be mamma om att få honom tillbaka.