Monday, September 01, 2008

It´s all about Art:

Idag var jag på Benny Ekmans utställning på Galleri Greger. Jag är egentligen inte så mycket för konst, men Benny Ekman är min absoluta favorit och jag har en tavla (kopia, fattig student som jag är) uppe i köket, ett porträtt av mig samt en illustration av en haiku min pappa skrivit -vilken faktiskt föreställer mig som barn. Om ni har vägarna förbi Mariatorget (Stockholm) nu i veckan mellan kl 12-18 bara måste ni spana in hans grymma konst!
.

9 comments:

egon said...

roligt med utställning! jag ska förbi där snart för att sköta lite praktiska grejer med pappas skulpturer han har på ett galleri typ bredvid, och då ska jag kika in där. bra konst = KUL och inspirerande.

annaluna said...

Tom torsdag är han där, hoppas du hinner in!!

egon said...

oj, inte längre än så? då är det tveksamt, men vi får se!

annaluna said...

Näpp; han har haft sedan i helgen och han bor i Västervik så han åker hem sedan...men passa på OM du har vägarna förbi, det är absolut värt det, promise!

annaluna said...

Ps. Hör av dig om din pappas utstälning vetja, vore kul att kika på!

egon said...

skrev ett meddelande till dig på forumet!

annaluna said...

Jag går inte in på forumet mer, haha! Men ok...

Effell said...

Mariatorget passerar jag ofta, och gallerier gillar jag, men av nån anledning har jag missat detta Greger... Nå, jag ska försöka glida förbi där snarast. Imorgon är jag faktiskt på Söder, så då kanske jag kan passa på.

Anna said...

Passa på!!! Passa på att kolla på haiku-antologin oxå som ligger där vetja. Adressen finns på länken Galleri Greger!