Monday, February 12, 2007

Please help me.

.

Efter mötet med trollkarlen började mystiska saker hända. Ylvas mobil började fungera igen, och mitt öga har det blivit fel på.
Jagharpanik.
Igår upptäcket jag något geleartat i mitt öga som Ylva nu har fotat. Först trodde jag att mitt öga hade gått sönder. "Huden" (på ögonvitan) runt omkring går att flytta och det är genomsklinligt. Jag fattar inte vad det kan vara. Låg och grät och grät helt hysteriskt. Allt var stängt igår men vi ringde till sjukvårdsupplysningen i Sverige som sa att vi skulle köpa en salva, som inte finns här, och på apoteket köpte jag droppar som inte har hjälpt. Vi tänkte börja med optikern idag, och se vad de säger. Kanske har jag reagerat mot mina linser. Hade jag varit i Sverige hade jag gått till läkare direkt, men här känns allt så omständligt... jag har verkligen panik.
Känner någon igen detta eller har en läkare i familjen? Snälla skriv till mig här.

11 comments:

Dr. Mjau said...

Hmmmm...
/"Dr. Mjau"

Sandra said...

Kristina fick superlim i ögat en gång och då såg det ut precis då där! Men hon vägrade gå till läkaren, hmm..Du har inte fått dit nåt?

Gabba said...

läskigt. :( hoppas du får ordning på det!

Hanna B said...

Fan vad märkligt! Ser ut som en ihopskrynklad lins.

foxy said...

nämen stackare.. Usch.. hoppas det går över !!

Anonymous said...

Så, vad sa oftalmologen? och vilken salva rekommenderade sjukvårdsupplysningen i Sverige? Kan försöka kolla upp vad den kan tänkas heta i Argentina.

/Lena P-B

Camilla said...

Läzkit..

anki said...

Ser ut som nån hornhinneinflammation eller vad det nu heter..

Anonymous said...

ajaj lilla vän. förstår att du blev orolig där.. Ser läbbigt ut! gör de ont?

Sus said...

Synd att jag inte loggade in tidigare för då hade jag kunnat lugna dig.. inflammationer kan se läskiga ut men ögonen tål MYCKET. Varför hade du varit blind utan medicin?

Anonymous said...

Läskigt med ögat, men hoppas dropparna hjälper. kram hanna J