Sunday, February 18, 2007

Yes!

...........................................................Ylva tog denna underbara bild på färjan till Uruguay...
Jag är så himla glad! Fick precis ett mail av huvudchefen som frågade mig om jag är intresserad av "utökat ansvar", eftersom butikschefen skall sluta om 3 veckor... Jag hoppade just upp och ned tills jag blev helt yr och var tvungen att sätta mig. Nu stänger butiken igen för gott 30 september, men då ska jag ändå iväg till Barcelona och plugga juridik i två terminer (efter det har jag bara uppsatsen kvar innan jag blir språk-jurist) ...så...KAN det bli bättre? No! Dessutom skiner solen (igår var det pisskallt) och vi ska gå ner till hamnen!
.
SENARE: Det blev ingen hamn. Men vi ska på Asado (grillning) på ett hostel vid Kongressen om ett par timmar. Vi träffade en svensk, som "känner" en jag känner (it´s a small world) på båten till Uruguay, och hans kompisar ringde nu o babblade spanska. Vi har ingen aning om vilka det är eller någonting, så om vi aldrig hör av oss igen (typ filmen Hostel) vet ni att utgångspunkten är någonstans på hostallet La Roca, våning 1.

10 comments:

mimmi said...

Vad kul med jobbet! Får hälsa på dig igen, med en gladare Has ;) Jo skolan går bra, men jag är rätt less på den. Det är så sjukt mkt dötid..man bara sitter.
Just nu vill jag bara resa runt med Hasan i världen..men den tiden kommer väl..

anki said...

Grattis till jobbet!!

Anonymous said...

Nej! Det kan inte bli bättre GRATTIS" Till befordran gumman KRAMS/ BILAL

annaluna said...

IM BACK. We survived...

moni said...

hihi, thorsten sover och fyllesnarkars om fan så det är svårt med pluggandet just nu :)
skulle precis fråga när du ska till barcelona så bra att du skrev det i inlägget. snacka om att jag vill hälsa på!!! var på flex häromveckan och hittade "anna granström was here" på toan igen, blev så glad :) dset ä nån som kladdat över mitt "mario är en idiot" på gitarre med att hon är gwen stefani på besök i wien och det känns skönt att jag slipper läsa det varje ggn jag sitter på toan :)

Anonymous said...

GRATTIS TILL JOBBET
YOU ARE A WORKING CLASS HERO
KRAM
/PAPI

foxy said...

Grattis gumman.. hoppas du får semester i sommar bara så vi kan dra till UTÖ :P
Saknar dej !!!

egoegon said...

KUL med jobbet och grattis! jag ska diskutera "min framtid" med redaktionschefen imorgon på mitt jobb nu när en heltidstjänst har blivit ledig. spännande...

Jenny said...

Menvafasen! Du har ju skrivit jättemycket, varför uppdaterar inte min bloggläsare? Måste läsa nu...

Hanna J said...

Vad kul att du blivit erbjuden det. Grattis.