Saturday, February 03, 2007

Sommar 2007.Efter en lång dag med steg ett i rehabiliteringen mot internett-missbrukare, bestående av inget internet på ca 30 timmar trots datorn framför sig, sitter jag nu här och känner att jag kan klara vad som helst. Därför ska jag heller inte äta godis, choklad eller kakor i Argentina. Varje kväll är det samma sak: "Imorgon, imorgon börjar vi vårt nya liv. Vi ska gå upp tidigt, hinna se massa nytt, vara duktiga" Och samma morgon är det samma sak; "Va? Ringde verkligen väckarklockan? Den fungerar nog inte..."

Förvisso är de flesta ute sent i Buenos Aires. Dagarna blir varmare och varmare och inte ett moln har setts till på en hel vecka. Laura berättade hur många brukar svimma i stan på sommaren, så att om vi ser folk droppa lite här och där ska vi inte oroa oss.

Så var det en konsert med Sama och Juana Molina. Vi satt ned på gräset och andades in den varma luften blandad med marijuana från diverse hippies som låg utslagna på marken. Ett tag kändes det nästan som jag var tillbaka på Puerto Rico. Det är underbart att få uppleva sommar 2007 två gånger detta år. Nu, och sen. Efter konserten åt vi världens godaste empanadas och hängde i Lauras pappas "siesta-lägenhet" på våning 22 i Palermo.

1 comment:

Sandra said...

Niiiice!!:) Här är det glittrande sol och vit snö och plusgrader. Har precis kommit hem från en ridtur så det är rätt bra här oxå:)