Saturday, February 17, 2007

Colonia del Sacramento.

.


Efter 3 timmar färja, en timme promenad genom staden denna natt, är vi nu "hemma" igen på Avenida de Mayo. Underbart att ha haft semester från semestern. Borta bra, men hemma bäst.


7 comments:

moni said...

ja klart, men jag tycker ändå att man kan använda hjärnan och gissa sig till vad en utbildning innebär, ävem om det inte är en yrkesutbildning! jag har fattat så mycket att du kan jobba med juridiska frågor på spanska när du är klar, och jag vet att du inte läser juridik på samma sätt som tex maggan, alltså att du inte blir jurist efteråt.
härliga foton!

Hanna J said...

Härliga foton, vad jag saknar solen och värmen.

annaluna said...

MOni-ag läser juridik på samma sätt som Maggan..alltså på juristlinjen med de andra på linjen...men i 3 år istället för 4,5! Resten= språk.

Sussie said...

Härliga bilder och brun har du också blivit. *avis* Själv kör jag med brun utan sol och har fått höra att jag ser brun ut och om jag varit söderut, haha. Får väl ta det lite lugnt. ;D

mimmi said...

Så härligt du har det, minus ditt sjuka öga..ursh!

moni said...

ja menade ju att du inte tar samma examen som hon. eller nåt. alltså att du inte blir jurist såsom eventuellt advokat eller domare eller nåt.
och jag förstår fortfarande inte hur man kan tycka att media- och kommunikationsvetenskap är "luddigt", det är en väldigt konkret men bred utbildning. men struntsamma! :)

egoegon said...

så fina bilder!