Wednesday, June 13, 2007

Hemma.

Tre blandade bilder från Buenos Aires.Det bästa med resan, var att inse vad som fanns hemma. Jag är inget fan av Paolo Coelho, snarare tvärtom, men jag känner mig som hans Alkemisten: Ibland måste man resa runt hela världen för att hitta hem, hem där man började sin resa. Jag hade fattat det innan, men jag behövde två månader till. I´m home.
.

14 comments:

Anki said...

I love Paulo Coelho's Alkemisten! :)
Såg förresten ett intressant reportage om Buenos Aires i Packat och klart häromkvällen och tänkte på dej! :)

moni said...

öh alfabetsgrejjen har ingenting med innehållet att göra! jag skriver inte innehållet efter alfabetet, innehållet hade varit detsamma iaf. jag ville bara ha omväxling i rubriken, det är den enda anledningen. så då har jag väl fått det bekräftat att min blogg ÄR tråkig. större anledning att sluta skriva.

Vida Latina said...

Fina bilder! Och skönt att du är hemma.. Jag tror jag ocksa snart kommer att vara hemma. Mitt hemma är Latinamerika, men nog inte Argentina.

annaluna said...

Moni; jag menade inte att det hade med alfabetet att göra, jag menade att den känns annorlunda sedan du BÖRJADE med det...att du skriver på ett annat sätt nu eller nått. Men jag vill att du ska fortsätta skriva!! Alla har vi våra perioder liksom! SKriver man för sig själv eller andra? skriver man för att folk ska läsa, får man kanske lyssna på responsen och anat besökare, och anpassa sitt skrivsätt därefter...

annaluna said...

inte ANAT; ANTAL besökare ska det stå!!

moni said...

ja okej, då fattade jag fel. fast det lät så.
det enda jag ändrat är att jag ville skrive mer om wien och österrike. liksom bygga in det mer i texten eftersom jag trodde att folk kanske är intresserade av det. tydligen inte. en anna orsak är väl att jag inte har så jävla mycket att skriva om nu heller när jag inte har någon uppsats eller nåot plugg att gnälla över. inte för att jag fattar hur det kan vara roligare att läsa om mitt gnäll dock. men jag har iaf ingen lust att fortsätta nu.

annaluna said...

Tråkigt Moni, tycker jag.

Effell said...

Det är underbart att se att du har hittat hem. Och om jag nu inte har fattat helt fel, så har väl nuvarande kärleken rätt mycket med det att göra? Jag menar, hade han bott i Sydamerika, så hade kanske Sverige fortfarande inte varit "hemma"...? ;-)

Gabba said...

Underbar känsla att man har hittat hem jo... Det tror jag! Har nog inte riktigt känt så, men jag VILL känna så... :)
Hm. Måste sova nu är så trött så ögonen går ihop. Puss

rob said...

Qué locas las señales en Argentina... hay que tener cuidado cuando uno se agacha!

annaluna said...

Effell: Jag kände så innan! Innan jag åkte till Buenos Aires...men BS AS bekräftade det hela...

annaluna said...

Rob: Si tico, jejeje, re locas;)

Sussie said...

Nu har jag läst fatt i din blog. Jag har inte riktigt hunnit med folks bloggar på ett tag nu. Du skriver mkt intressant...
Det där om att hitta hem känns bekant. Man måste nog se lite av världen innan man inser var man hör hemma.. tror JAG iallfall.

annaluna said...

Sussie: ligger nått i det du säger! Även om vissa verkar veta direkt ändå. Eller så är det bara en fasad?