Thursday, February 12, 2009

It´s all about a Good Goodiebag:

Jag är ju en sucker for free stuff (vem är inte det, förresten?) och blev därför superglad när det stod en härlig goodie-bag från modette.se på min plats när vi skulle se förhandsvisningen av How to lose friends and alienate people ikväll (Hopplös och Hatad av alla är översättningen till svenska - så himla dålig, vem tänker inte på en parodi av Underbar och Älska av Alla?) I vilket fall råkade jag äta choklad och Malaco till middag, skratta säkert hundra gånger åt filmen som var smockad av kändisar och pinsamma grejjer, och på t-banan hem gick jag igenom goodiebagen och hittade solbriller från Monki, nattcreme, hårprodukt utan alkohol - jippie!, en bok, en film (Ciao Bella), en plånbok från Ordning & reda, läppglans, små prover och rabatter. Skitbra! Jag vet inte om jag har fått en sån ordentlig goodiebag sedan jag var på någon modellgala år 2000 som jag vann biletter till då jag jobbade på McDonalds som Team Leader och typ var snabbast i DT:n. Good times!
.
Nu kallar sängen, mår sjukt illa av all choklad och godis. Huden verkar iallafall må bra av krämen, även om jag luktar som en gammal kamomill-thé-påse eftersom den består av "10 olika örter".

11 comments:

Emmama said...

Vilken lyx!! Grattis till det! :) Själv har jag bara fått ekseeeem.

delinda said...

Roligt gumman =) en riktig godispåse!kram

It´s all about me said...

Emmama: Jag hoppas verkligen att de går över snart.

Delinda: Ja, verkligen! :) Mer sånt här, tack!

Hanna said...

Vad gillade du filmen? Läste boken för ett par år sedan, och den var ju rätt underhållande.

It´s all about me said...

jag tyckte som jag skrev att filmen var rolig och pinsam, men jag glömmer den nog ganska fort. Kan tänka mig att boken var underhållande!!

annah said...

shit vilken toppen påse!! får man alltid sånna påsar (ja med olika innehåll förstås) när man går på förhandsvisningar?

Petra H said...

Grattis ar gott!!
Jag laste boken som filmen ar baserad pa for flera ar sedan och alskade den - trots att Toby (forfattaren) var sa himla pinsam! Synd att mitt ex har boken, vet inte hur manga ggr han lovade att lamna tillbaka den och nu har han flyttat... Grr, jag hatar nar folk inte lamnar tillbaka vad man lanat dem!!
Filmen vill jag iaf se!!
Trevlig helg!
KRAM

It´s all about me said...

Annah- inte när man går på förhandsvisningar genom filmfestivalen, då får man ingenting (oftast) Det här var för att det var ett jippo genom modette.se!

Petra - ja, ursh! Jag har massor med böcker utlånade och vet inte ens längre till vilka (!) URSH för sånt...Om du ser filmen får du meddela om boken är mkt bättre, då kan det kanske vara värd att läsas! :)

Anonymous said...

Vilken bra goodiebag ni fick! Sån blir man ju verkligen glad över.

It´s all about me said...

jaa!

Gabba said...

kul med gratis saker. och de verkar bra också :) choklad är aldrig fel liksom... :)