Wednesday, July 22, 2009

tomorrow it's all about Geiranger:

Imorgonbitti börjar den ca 100 mil långa färden mot Hellesylt och Geiranger, med skuffen full av konserver, ett par sovsäckar och bra cd's till hyrbilens stereo. M och jag, fyra dagar, Trollstig och Oslo på vägen, sova i bilen med mygg och en natt på hotellet där syster jobbar i Hellesylt; på andra sidan av Geirangerfjorden som kan ses på bilden. Paus från hantverkartjaffs alltså. Adiós!
.

14 comments:

Anonymous said...

Underbart! En resa HEELT i min smak (men då ska Wero va hemma så jag kan våldgästa henne ;)). Ni ska ha det kalas och kör försiktigt!

It´s all about me said...

Tyvärr är INTE Wero hemma som vi ju redan vet alla :( Däremot är två andra vänner på plats i Oslo så vi har saker att sysselsätta oss mig. Hoppas att jag inte blir helt rastlös av all tid i bilen bara! Hehe! Tack för kommentaren Anki!

Beatrix Vnunk said...

Va supernajs! *avis*

It´s all about me said...

Oh yes! Jag är nästan avis på mig själv! :)

pim said...

vilket gulligt namn på staden :)

It´s all about me said...

Öh? jo för jag vill ju gärna vinna en sexig babydoll i tre delar...

Pim: Eller hur! Hellesylt och Geiranger är två underbara namn båda två. I LOVE NORWAY!

Weronica said...

Trevlig resa vännen. Det är nog en av dem vackraste platserna i världen där uppe. helt sagolikt. Känns som man är med i Narnia eller något. Kul att ni åker till Oslo oxå, men som sagt sjukt synd att jag inte är hemma. KRAM.

It´s all about me said...

Jättesynd att ni inte är hemma! Är inte 100 på att vi åker förbi Oslo nu, men vi hade lätt gjort det om du var där. Ser verkligen ut som en sagovärld på de bilder jag sett, ska bli sjukt spännande!

Unknown said...

Det ser jättevackert ut!! Kör försiktigt

får jag mata räven bakom ditt öra? said...

När jag gick andra året på gymnasiet jobbade jag en sommar i Geiranger! Det är så fint, så fint och jag skulle gärna åka dit igen!

annah said...

vad härligt! hoppas ni får en toppenresa!

It´s all about me said...

Tack alla! Och får jag mata räven: Min syster jobbar i Hellesylt denna sommar och vill jobba i Geiranger nästa; hennes kille har jobbat i Norge innan.

Resan var AMAZING!

Hanna B said...

Jättefina foton!

It´s all about me said...

Tack Hanna!