Wednesday, December 02, 2009

De tre bästa serierna just nu:

Tyvärr är jag lite beroende av Dexter, Brothers & Sisters samt Gossip Girl. Jag funderade länge (eller iallafall en kvart) på om det är okej att slösa bort dryga två timmar i veckan på serier, och kom fram till att ja! Livet går ut på att vara lycklig, och jag blir lycklig av varje nytt avsnitt som kommer. Dessutom ger det mig skön avkoppling bland all jobb-och-plugg-hets.

Dexter - seriemördare och den jag allra helst skulle vilja ha sällskap med genom en mörk, läskig gränd. Grymt välgjord serie med perspektiv som aldrig har visats innan. Jag måste nog köpa boken.

Jag har följt serien sedan starten och tycker den är allmänt mysig och bra. Säkert en serie för gamlingar, men jag älskar familjesammanhållningen, de vardagliga problemen och tempot.

Gossip Girl - Sjukt ytligt, och så...underhållande! Intrigerna påminner om 90-talets Beverly Hills. Snart har alla varit tillsammans med alla samt varit vänner och ovänner med alla. Jag är beroende, men på plats tre. Skulle jag vara tvungen att välja bort en av dessa tre, blir det Gossip Girl.

11 comments:

pim said...

Man ska göra saker man blir lycklig av och livet ska vara ROLIGT och tycker mand et är roligt med tvserier ska man se på det..i måttlig dos...nu som alös ser jag på tok för mycket på tv. det är dock barta ett program/serie jag inte kan missa och det är "våra bästa år" hi hi...

It´s all about me said...

Pim: Våra bästa år, hehe, urk så jag inte gillar det, hehe! Kan tänka mig att det blir mycket tv om man är arbetslös, men då har man ju å andra sidan sjukt mycket fritid!

Weronica said...

Jag har aldrig haft behov av att se på tv, konstigt nog. Känner att jag heller vill lägga min tid på annat. Men två timmar i veckan är ju inte all världen lixom. Så fortsätt du :)

It´s all about me said...

Wero: ja, för du ser väl film? Det är ju lite samma sak; jag följer dessa serier som om de vore filmer :)

Och som sagt; it's all about happiness! :)

Weronica said...

Har inte sett film på flera månader typ. Har inte tid. Prioriterar andra saker :)

Jenilita said...

HAHa jag har aldrig sett ett avsnitt av någon av dom där faktist, men jag håller med PIM att våra värsta år äger har följt det sen jag var hmm ja du 15 tror jag brukade banda det när jag var i skolan:) Men nu när ja e här känns det lite konstigt då dom e flera år föra oss där hemma!!!

annars röstar ja för the hills the city DH och U betty:)


KRAM

It´s all about me said...

Jenilita! Har du sett Original-Ugle Betty? (DVs comlobianska Betty La Fea?) Jag följde den serien i Spanien/PR för typ 10 år sen cch gillade den som fan!

Wero: Jo visst är det så, att man prioriterar, men ingen film på flera månder? Shit! Jag menar, flera månader är länge. Typ ingen film sen i våras? Jag har sett en hel del, tycker det är grymt skön avkoppling emellanåt!

Weronica said...

Våras?? haha.. Flera månader för mej är typ sen september. Har väl sett kanske 4-5 st men orkar INTE. OCh har inte tid längre. Med skola, träning och jobb. Plus massa matlagning och städanad osv.

It´s all about me said...

flera månader för mig är INTE tp 2 månader, haha, men jag har märkt att vissa använder ordet "flera" även om det bara gäller typ 1 eller 2, haha.

Ps. Sluta med slam så har man tid :D

elizabeth said...

Like hekta på alle de seriene, særlig dexter...shopper de på dvd og ser de på en gang....helt hekta

It´s all about me said...

Ja, Dexter rules!!