Thursday, December 10, 2009

It's all about en Ljusglimt i mörkaste Influensa.

I influensan djävulska grepp (okej okej, jag ska inte överdriva - jag är jätteglad över att jag inte har någon dödlig sjukdom, men det ska mycket till för att jag gråter av smärta, vilket jag har gjort dessa dagar), så kan jag iallafall glädjas åt att vi har bokat och betalat handpenning för en lägenhet i Luquillo ett par kvarter ifrån en av alla stränder mellan den 15-30 januari.
.
Luquillo är en liten stad (by?) typ 40 minuters drive ifrån huvudstaden San Juan, där jag har varit ganska mycket tidigare.
.
Dessutom ligger Luquillo vid regnskogen; här är utsik ifrån ett Luquillo-berg mot San Juan. Inte så mycket regnskog på detta foto, men jag har ju visat El Yunque typ tusen gånger tidigare på bloggen... .

Sånna här glassförsäljare finns det gott om på Puerto Rico; de brukar sälja helado, vilket innebär sorbet med t.ex. cocos-smak. (Glass gjord på grädde kallas mantecado på ön).

Här är terassen på lägenheten vi har hyrt. Den 16/1 vankas barbeque-evening!

Och så hoppas jag på att få ligga i hängmattan på kvällarna och läsa lite medan jag lyssnar på alla coquies...
.
.
Ps. Samtliga foton är snodda från internet.

6 comments:

pim said...

vad mysigt det ser ut :)

Weronica said...

Stackare som blivit sjuk. Krya på dej. Fast bra du blev sjuk nu och inte nästa helg. hehe. Snart ses vi gumman. KRAM

It´s all about me said...

Wero: men exakt! Hade varit sjukt jobbigt om jag varit sjuk då; hade missat brorsans födelsedag, min fest, släktmiddag med hela släkten..! Jävla segt bara, kan inte andras ordentligt:/

Beatrix Vnunk said...

Mycket avis. Inte på flunsan alltså:)

It´s all about me said...

Beatix: haha, inte? Men eller hur, sjukt skönt det ska bli! Det bästa är att jag tycker att jag förtjänar det efter allt slit, vilket kommer resultera i extra njutning! :)

Anonymous said...

Jättefint där, förstår att du längtar! :)