Friday, December 04, 2009

Tentaresultat.


Jag skriver ju ungefär bara en hundradel av allt som händer i mitt liv, men det känns som att uppföljning av äldre blogginlägg kan vara av intresse. Jag måste således meddela ya'll att den där sjukt jobbiga 15p's tentan i november, som jag trodde skulle resultera i första omtentan ever på högskolan (har faktiskt haft ett par stycken på Universitetet), istället ledde till 5:e högsta poängantalet av 52 personer. Jag tror till och med att detta kommer leda till högsta slutbetyg i kursen (detta är inte satt ännu, eftersom det skall räknas in poäng för redovisning, pm och rapport - men på dessa fick jag högsta betyg, därav den kanske inte helt orimliga slutsatsen). Heja mig!
.
Detta leder ju naturligtvis vidare till nästa slutsats; att jag snart har min första examen, efter jag-vet-inte-hur-många-högskolepoäng, och trots superbra halvtidsjobb måste jag ju spana in vilka andra arbeten som erbjuds för min utbildning... CHOCK! Jag fattar inte hur det ska gå. Alla önskar typ 100 års erfarenhet och det är typ 1 miljon sökande på varje jobb. Bara ett sådant tillsynes halvt passande jobb som sekreterare på miljödepartementet under begränsad anställningstid önskar kvalifikationer såsom domarutbildning. Good Luck.

8 comments:

Murmelina said...

Heja DIG!!! Grattis!!

egon said...

Grattis! Och SÖK SÖK SÖK SÖK oavsett om du inte har alla "kvalifikationerna". De flesta platsannonser går ju bara inte ihop rent praktiskt, och det vet de som söker folk ofta om själva - de kör ju bara en "önskelista" liksom. Jag har fått jobb där jag verkligen inte varit den med mest erfarenhet eller ens nått alla kvalifikationerna, men i slutändan kanske de ser andra saker som avgörande, t ex hur man är som person.

(Och tror ingen hinner skriva allt som händer i ens liv, man får välja ut godbitarna :))

It´s all about me said...

TACK murlem och Egon:)

Egon: jag söker dem alla, ville inte skriva det i inlägget bara, vem vet vem som snokar upp min blogg. Dessutom stormtrivas jag på mitt nuvarande jobb! VIll dock jobba mer/ha högre lön när jag är klar...

Sen verkar jag oftast välja ut de ICKE-gobitarna till min blogg; typ dansk 25årsfest förra helgen, träffa min gamla favorit från juristlinjen över en lunch och sånt. Sånt skriver jag liksom inte ner, men jag kan skriva ett helt inlägg om arbetsannonser? eh?

Beatrix Vnunk said...

Grattis! Och upp med hakan tiger, det är ju bevisat att du är mycket-mycket bättre än du ger dig själv cred för! Pårom bara!

It´s all about me said...

Beatrix: oj, tack! Skulle vara spännande att få se de där bevisen! :)

Elizabeth said...

Det ordner seg altids, heia deg:))))

Ja, gekås har en masse bra saker, men man må se seg godt om da, det er jo noe skit der også...Jeg pleier å blande merkeklær med gekås klær og noen ganger går jeg i gekås all the way. Jeg liker ren, elegant stil og noen ganger litt tøffere og gekås er altid med på motene. Ofte finner jeg klær der som enda ikke har nådd Norge...
Du vet svenske jenter er mer motebevisste:)))


Du bør ta deg en tur, enten så liker du det eller så liker du det ikke:))

kiss kiss

It´s all about me said...

ELizabeh: Ja, jag får åka dit någon gång för att se själv! (dock ganska långt från Stockholm). Har du sett serien Ullared eller? Antar det:) Jag blev lite skeptisk efter den serien... och fick en känsla av att svenske jenter IKKE er mer motebevisste efter att ha sett serien;) Men självklart visar de ju bara alla konstiga människor, det vore ju trist för tv-tittarna att se alla normala personer som handlar normala saker! :)

Anonymous said...

FINA SAKER! Grattis min vän, det var du värd!