Sunday, December 20, 2009

29 years later.


Känns helt sjukt att fylla 29 idag, känner mig som 19. Fast de senaste två gångerna jag har varit på systemet (är där max 2 gånger per år) har de fan inte frågat om leg.
.
Igår hade jag en liten fest och idag var jag hos mormor med massa släkt och njöt. I'm loving it. Kusinbarnet Nerea 8 månader är dessutom sötast på hela jorden och jag önskar att hon var mitt barn.
.
Imorn är det måndag och jag njuter av att jag inte har något emot det. Oftast tycker jag som bäst om första minuterna av dagen eftersom jag vet att jag har 8-9 timmar kvar av arbetsdagen och sålunda massor med tid till alla uppgifter. Jag har förstått att det är ganska ovanligt.
.
Ps. Att skådisen Brittany Murphy dog idag känns sjukt overkligt. I liked her.

7 comments:

Sussie said...

Grattis, skrev jag i o för sig på fb redan men iallafall.
Det såg fint uppdukta ut. :)

DOG? Oj, här sitter jag verkligen bakom en sten..

It´s all about me said...

Sus: Tack för grattis:) Och jo, det gäller att fixa lite mysigt när man bjuder hem folk... hade lite skålar och grejjer utspridda i lägenheten förutom bordet :D

Ja, hon dog, helt sjukt!! Folk dör ju hela tiden, men det känns som vanligt extra när någon känd dör, som brukar producera saker man gillar men nu aldrig mer kommer kunna göra det... Dessutom endast 32 år gammal (ung).

Anonymous said...

GRATTIS i efterskott!! Hoppas festen var kanon och att du hade en toppenfin födelsedag!

Weronica said...

Hoppas ni hade det mysigt. Känns helt stört att hon är död. Alla bara går och dör nu. Helt stört. Och UNGA folk på vår ålder typ. USCH.

pim said...

GRATTIS! det såg väldigt gott ut speciellt drycken :)

It´s all about me said...

Tack för grattis!
Bålen var mycket god :) Fanns både med vitt vin samt alkoholfri. Jag vill alltid fixa lite fint när jag har tillställningar...

Håller med om att "alla" bara dör, det är så scary!!!

Weronica said...

hehe, självklart så skall jag äta i julen. Men det blir mer som vanligt. Inget speciellt eller extra. Hatar att alla lixom skall "frossa" bara för att det är jul. Har heller aldrig gått upp i jul och tänker precis som dej :)