Wednesday, January 20, 2010

Snorkling på Balneario Beach.

Idag kom äntligen våra väskor, hallejujah! Solen sken dessutom hela dagen så vi passade på att sola & bada på Balneario Beach ett stenkast bort, innan vi åkte till Fajardo en sväng (allra längst nordöst av ön) under solnedgången. Nu är det dax att grilla kyckling eftersom kycklingen vi köpte igår typ var rutten (hm...) M vill ha uppmärksamhet på terassen, så mer hinner jag inte skriva denna gång.
.
M på Balneario Beach, Luquillo
.
M in action
-
Wee! Nya kameran funkar under vatten!

.
Fajardo

Fajardo - där vi sen antagligen ska paddla kajak på natten bland självlysande plankton

7 comments:

Petra H said...

Vad skönt att resväskorna har kommit fram!!! Man är ju alltid lite nervös att de ALDRIG ska komma till rätta... Och kul att kameran funkar under vatten även om du inte är så nöjd med den. Jag tycker iaf att dina bilder är väldigt fina.
Kram

Sussie said...

Häftigt med undervattensbilder. :) Jag funderade köpa en box åt min gamla kamera (de kostade bara några tior) så att jag skulle kunna ta lite undervattensbilder, men hey, jag och vatten är ändå inte så kompisar. :-D

Ja, mycket handlar nog om att lära känna kameran när det gäller bildkvaliteten. Jag minns då jag testade min första systemkamera för första gången så blev bilderna asfula. (På våren i starkt ljus, fatttade inte jag att ställa in vitbakansen..så allt var överexponerat.)
Men dina bilder har ju jättefina färger tycker jag! Ofta överexponerar pocketkameror bilderna så att färgerna känns frätta, men det gör inte din.

egon said...

Skönt att väskorna kom fram! Och fina bilder, framförallt den när Ms fötter sticker upp - riktigt fin. För övrigt imponerad över hur mkt du hinner blogga på semestern :)

Beatrix Vnunk said...

Sjukt avis, men på intet vis missunnsam!

Håller med Egon; din bloggningsfrekvens är i-m-p-o-n-e-r-a-n-d-e!

Murmelina said...

Jättefina bilder.

Skönt att ni äntligen fått väskorna.

KRAM

Anonymous said...

Ser alldeles alldeles underbart ut, nu blir man nästan lite avis!!! :) Och bra att era väskor har anlänt!

It´s all about me said...

Jag bloggar för mycket, jag vet! Men har dator och internet i lägenheten... Tack för komplimanger om bilderna! Kameran kanske är ok ändå...

Ska försöka uppdatera rätt ofta, vi är ju inte ute på kvällarna utan hemma och grillar och lagar mat = lätt att uppdatera blogg :) Sen är jag ju lite beroende, hm...