Sunday, January 31, 2010

Lost baggage AGAIN.


Tillbaka i snöiga Sverige, men gissa vad? Ingen av våra tre väskor då vi kom fram till Stockholm (två blev till tre eftersom vi köpte så mycket nytt när väskorna var borta i fyrafem dar på ditresan). What a surprise! Man börjar ju vänja sig... Dock verkar de komma senare ikväll eller imorgon, och dessutom innehåller de ju mest sommarkläder vilket känns ganska avlägset nu. Tycker bara att det är lite typiskt att de kom bort både på dit- och hemresan.
.
Jaha, det var den semestern det. Jag har inte sovit sedan i fredags natt och vi gjorde så mycket saker varje dag att det i ärlighetens namn känns som semester att komma hem, hur mysigt vi än hade det.

2 comments:

egon said...

hoppas ni får fatt på väskorna snart iaf. irriterande! har alrig blivit av med bagaget, men väntar bara på att det ska hända...

It´s all about me said...

Egon: Skönt! :) Tror dock det händer mer när man åker på sånna resor i stil med ett till två byten med tight om tid, vilket vi verkligen hade på hemresan. Vi fck literally springa mellan de olika flighterna både i Paris och New York nu... Fast för M har de ju förvisso kommit bort på små resor so bara Sthm-London och Sthöm- Gran Canaria! Han är lite av en mästare på att få väskorna att komma bort;) Som tur var har ed återfunnits varje gång, men man blir ju onekligen lite stressad av 'ett!