Wednesday, January 06, 2010

Dagen före uppsatsinlämnandet.


Sista dagen innan C-uppsatsen ska in, och såhär såg det ut hos mig i förmiddags. Kollegan tog nämligen med sig sina tre fåglar inför en sista check-up av våra nästan 100 sidor uppsats (fast 70 är just uppsats, resten bilagor). Fågeln på bilden är så jävla cool, den bajsade i toaletten och kastade grissini på golvet bara för att det var kul. Och så hade den lärt sig att imitera ljudet av när batteriet på mobilen börjar ta slut, så jag var på vippen att ladda mobilen hela tiden. Lurad.
.
Efter det åkte jag til Barkarby och hämtade ut kameran, frös arslet av mig när det såklart var strul med kollektivtrafiken, men fick sällskap hela vägen av en trevlig florist i min ålder. Är det bara jag som alltid börjar prata/träffar folk som börjar prata med mig i kollektivtrafiken? Igår på väg hem från stan var det en kille, yngre än jag, som pratade med mig hela vägen, vilket förvisso var på gränsen till obehagligt eftersom det alltid är svårt att veta folks intentioner.
.
Livet känns så jäkla bra. Snart färdigpluggat (efter opponering 11-13 jan) och Karibien om en vecka. Jag har en känsla av att 2010 kommer bli ett grymt bra år! (Peppar peppar, vill ju faen inte jinxa det).

10 comments:

Anonymous said...

Hoppas du får ett helt underbart år!! Är så avundsjuk på att du ska åka till Karibien :(

hoppas du har det bra !

Teresa

Anonymous said...

Önskar dej all lycka med uppsatsen nu! Minns den där underbara känslan i hela kroppen då den var inlämnad. Kommer bli perfekt med Karibien på det! =)

pim said...

ha ha den fågeln var ju cool:)

It´s all about me said...

Tack Anki! Känns helt overkligt att äntligen ha någon form av examen snart, efter 6-7 års studier på högskolenivå. Yey!

Murmelina said...

Ja, jag är rätt less på kollektivtrafiken.. är så glad att jag iaf slipper pendeltågen nu, men har varit med om flera inställda bussar de senaste veckorna. Vi är ju liksom inte vana vid snö......!!

Grattis till uppsatsen. Du är jätteduktig.

Nadia said...

Härligt!

It´s all about me said...

Thanks! :)

ericca said...

en sån papegoja (grå jaco) har morfar också, den är snart 40 bast!! Den pratar exakt som morfar och nämner namn på gamla hundar som vi haft som husdjur way back.. hihi
lycka till med din opponering!!!

It´s all about me said...

Erica: coolt! En sån fågel hade jag gärna velat ha. 40 år är ju skitmycket, shit!

Anonymous said...

Между прочим, не зря блогоньюс называется местом для сбора всего самого увлекательного. [URL=http://blogonews.net]Интересный сайт[/URL] - несомненно правильное название для этого ресурса.