Friday, February 26, 2010

Live på Sugarbar.

Igår efter jobbet åkte min träningskompis Tanja och jag till den persiska restaurangen/baren Sugarbar i stan för att se min söta vän Caroline uppträda - för första gången! Vi mötte även upp mina andra vänner och käkade persiskt mat (inte särskilt tilltalande för smaklökarna, men mycket bra valt ställe - Carolines pappa är dessutom från Iran). Efter kycklingsspett och ris ställde vi oss i en förväntansfull skara vid scenen när Caroline började spela piano och sjunga. Jag blev så rörd att jag fick tårar i ögonen. Jag tror helt klart på en skiva i framtiden. Kanske blir hon en liten stjärna i Australien... När jag lärde känna Caroline var hon som en liten knopp, och nu har hon slagit ut i full blom. Helt underbart.
.
Förövrigt tyckte jag att det var skitmysigt att göra en sån grej en vardag. Dessutom extra kul att jag har börjat hänga med träningskompisarna på fritiden - de är helt amazing. Annars blir det mest alltid hem, ta det lugnt, träna, möjligtvis träffa släkt, hem till nån och äta middag och hänga lite. Eftersom jag både jobbar, tränar och bor inom en radie av 3,5 km blir jag extra lat och håller mig mest i hemtrakterna på vardagarna (Hur svårt är det att sätta sig på en buss i 15 minuter eller tunnelbana i typ 10 egentligen?).

5 comments:

Murmelina said...

Caroline var fantastisk. Det är väl så att när ens nära vänner som man känt länge visar en ny underbar sida av sig själva kan man inte annat än böla;)

egon said...

Ja, att göra saker på vardagar är lovely!

Petra H said...

Vad mysigt att se din kompis första offentliga framträdanden! Och ja, det är kul att göra något speciellt en vardag. Mina tjejkompisar i Bryssel och jag brukar gå ut och äta / äta hemma hos någon och titta på film på torsdagarna.
Kram och trevlig helg!
PS I helgen är det PRs 10 kms lopp och B ska delta i "duatlon" dvs löpning och cykling. Vi ska försöka åka och heja på henne, de springer bl.a över Puente Moscoso!

It´s all about me said...

Åh, heja på B åt mig! Det går säkert skitbra! Jag vill oxå springa över Puente Moscoso - fast det beror på hur varmt det är förståss..;)

Ja, det är så mysigt med vardagstraditioner - jag går oftast på 90min träning på torsdagar med träningskompisarna, men senaste torsdagarna har det varit först middag hos M:s bror + lite fler folk, o nu denna torsdag ute på restaurang :)

Erica said...

vad mysigt det lät :)

Jag gillar också att hitta på saker under vardagkvällarna, lite extra energi