Monday, February 08, 2010

Min mormor alltså.

Jag pratade med mormor idag. Hon berättade att hon hade fått lite ont i ryggen och jag tänkte att det är fasen inte lätt att bli gammal (88 bast i sommar). Fast då berättade hon att det snarare var träningsvärk från nya motionscykeln, så vi bestämde att jag skulle lära henne att strecha ryggen under vår nästa Alfapetkväll.
.
Min mormor alltså, få är som hon.

11 comments:

Anonymous said...

cool mormor:)

SVAR FRÅN MIN BLOGG:
ja mitt hår är skitlångt igen. har förvisso inte klippt mig sen september 08 men det växer som ogräs. vilket förvisso är bra:) Har inte bestämt mig hur jag vill ha det. lång eller kort. lång eller kort lugg? har ju inte råd att klippa mig förrän jag får jobb och då ska det iaf färgas mörkare..så får jag se om jag har bestämt mig tills dess om längden. :) tyckte inte heller det var så snyggt med kort. isåfall en annan frisyr på det korta.

pim said...

det där var jag som skrev..:P

Murmelina said...

VERKLIGEN en Coooooool mormor=)

Och ett COOOOOOOLT barnbarn oxå;)
KRAM!!!

Vad gör du på Fredag/Lördag/Söndag?

KRAM

Murmelina said...

hahaha.. och kram igen=)

Effell said...

Jag känner också ett par st sådana där krut-människor på 80-90 år, som man bara häpnar över. Det är väl bara att stilla hoppas att man finge vara sådan i samma ålder sedan. Undrar hur stor del som är ren livsinställning, resp. hur mycket som är kost och motion, etc.

It´s all about me said...

Effell: i detta fall är det nog till 90% livinställning! + att gamlingarna levde ett helt annat liv med t.ex. mer naturlig kost osv...

Pim: långt och mörkt låter toppen!! Har du ingen vän som kan fixa? Jag går aldrig till frisör...

Murmel: denna helg är fullbokad, men nästa? Skriver i din blogg!

Sussie said...

Way to go. :)
Att det finns sådana människor. Härligt. :-D

Jag imponeras av min mammas mans mammas syster.. (oj så det blev långt) som är 102 år och ser ut och betér sig så mkt yngre. Reser, promenerar.. etc. :)

It´s all about me said...

Sussie: shit, 102 år!! HÄRLIGT! Älskar att höra sånt!

Och ja, vilken härligt lång beskrivning av hur ni är relaterade, hehe!

Erica said...

härliga mormor!! Det är helt klart en fårga om inställning till livet och sina egna begränsningar (och självkart också en hälsofråga..)

It´s all about me said...

Erica: Exakt, en kombination! Mormor har t.ex. alltid hållt på i trädgärden, åkt skidor på vintrarna osv - vardagsmotion! mer positiv människa får man dessutom leta länge efter.

Beatrix Vnunk said...

Vad härligt. Och vad jag började sakna min egen. Hon skulle ha fyllt 88 i mars...