Saturday, February 20, 2010

Realtid from SL with love.

15:54 mot Västerhaninge Ny tid 16:39
16:09 mot Västerhaninge Ny tid 16:37
16:24 mot Västerhaningen TÅGET ÄR INSTÄLLT
.
Ska det blir taxi igen på SL:s bekostnad som igår månne? Har iallafall en skitgod brunch i magen som åts med träningskompisarna. Alltid något.

8 comments:

Murmelina said...

Jag hatar pendeltåg och är så glad att jag slipper dom. Är less på all jävla snö. Min stackars mamma är helt insnöad ute på ön. Gott med brunch. Jag ska träna om 1 timme.

It´s all about me said...

Duktigt med träningen! Jag ska hem till mormor i sjöstaden med syrran och äta lax och spela alfapet. Har jobbat 3h hemifrån, jobbat 44h denna vecka - alla övertimmar är ju bra! :) Tränar du varje dag nu eller? Känns så! :)

Pendeltåget var försent 1.5h sen! Det tog typ 2h hem till M...

Kan vi inte mötas nånstans på torsdag innan vi ska till det där stället? När ska ni dit? Jag kan anpassa mig. Ska ni äta där?

Louise said...

Ja klart vi kan det. Haha.. nej det är klart hon inte fattar.
Åh är jättetrött. Det blev 6,2 km och 35 min styrketräning. Har pratat med mamma. Hon är så jäkla sur för att jag inte tog första bästa buss och båt ut för att skotta åt henne. SUCK...........och att ringa snöskottarhjälp passade inte heller. Vad ska man göra ?!?

Louise said...

nej tränar typ 4 gånger i veckan. Försöker iaf. Har nytt mål på funbeat: att springa minst 5 km/vecka=) Har sprungit runt 27 km denna vecka.

Murmel said...

oj... menar 25 km såklart=)

It´s all about me said...

4 ggr/v är ju skitduktigt! Kul att följa din träning på funbeat :) jag skriver oxå in där nu ju, men det är kanske inte så mycket att följa...

Synd att din mamma inte förstår att det inte bara är att åka ut och skotta liksom hon bor ju jävkligt långt ifrån dig + att det knappt går att åka någonstans med den här snön!!

Så fort snön smälter börjar jag löpa ute igen. Ser fram emot det som fan. Har inte anmält mig til vårruset än, har du?

Murmelina said...

nej inte än. Men vi kan ju göra det när vi träffas nästa gång kanske?

Jävla kyla och snö. Less på det nu. Fast solen skiner iaf...

It´s all about me said...

Ja, vi anmäler oss nästa gång!

Ska ringa dig o fråga när vi ska dra till persiska stället på torsdag oxå! Nu = dax att gå till jobbet! :)