Monday, February 15, 2010

Måndagsmorgon?

Jag vaknade typ 4:30 imorse och kände att aaaah, det är bara söndag! Typ 3 sekunder senare kom jag på att det var måndag.
.
Aj.
.
Den här helgen gick alldeles för fort men var samtidigt väldigt bra. Lugn fredag, träning på lördag och sedan hyrbil och inflyttningsfest i Uppsala hos Sophie, och på söndag mys med sötaste Nerea (nu 10 månader) och familj. Även M smälte av Nereas stora bruna ögon och skratt. Åååh, hon är så underbar att mitt hjärta gör ont! Tänk att få en liten sån en dag...
..
Back to work. Och så har jag blivit värvad till jobbets bandylag. Vi får se imorn om det var ett bra eller dåligt beslut.

11 comments:

Murmelina said...

haha=) ska du spela bandy! Vad kul!

Ska träna idag vid 4-tiden.
Känns som jag har kommit lite mer i form igen efter julen. Har nog gått upp något kg, mem det gör inget. Tycker det ser finare ut i ansiktet när inte kindbenen står ut så mkt.

Gjorde ni nåt mysigt igår?

KRAM

It´s all about me said...

Murmel: Ja, vi var ju hos min kusin igår som jag skrev i bloggen, det var supermysigt!!! Fikade, gick en lite promenad och sådär. Mysmys. Ni då?

Jag kan inte röra mig från träningen i lördags. Shit, alltså. Och så har jag gått upp 1kg sen jag kom hem från semestern (som jag hade gått ned på semestern). GRR.

Murmelina said...

vi hade besök av mamma i lördags så då gick vi på bio och gick ut och käkade. igår firade vi davids lillebror och sen följde han hem till oss och det blev fotbollskväll för grabbarna och jag lagade mat... haha.... hemmafru nästan=)!

It´s all about me said...

hemmafru förutom att du jobbar heltid då.. ;)

Börjar kunna njuta av helgerna nu känner jag, sakta men säkert vänjer jag mig av vid tanken att "jag borde plugga"! :)

Vad såg ni för film?

Vi såg halva ITS COMPLICATED, men såg ej klart den... ej bio alltså;)

annah said...

Nu har jag ÄNTLIGEN kommit ihåg att kika in här, värdelös på att läsa bloggar nu för tiden. Var massa intressant att läsa om er resa o se alla fantastiska bilder. Ni verkar haft det toppen! Jobbigt med väskorna dock, men tur de kom till rätta tillslut.

Petra H said...

Åh nej, jobbigt uppvaknande! :-( Men hoppas att måndagen har varit bra trots allt!
Lycka till med innebandyn.

Petra H said...

För det är väl innebandy och inte bandy på IS??

It´s all about me said...

Annah: kul att du har spanat in min blogg igen! Och ja, semester var lovely!!

Petra: Innebandy, ja, det kanske jag borde ha skrivit! :) Och resten av måndagen har flutit på som vanligt, förutom gryyym träningsvärk från lördagens bodypump...

Sussie said...

Jag hade en lite liknande tanke idag.. att det var sovmorgon. I och för sig kom jag på det kl 04 så jag fick sova en stund till iaf. :)

Kikan said...

Åh vad det är hemskt att vakna och tro att man får sovmorgon och så är det inte så. Lika skönt är det att vakna på helgen och tro att man skall upp :)

Kram Kikan

It´s all about me said...

Tur att jag har flextid åtminstone och kan unna mig halvsovmorgon titt som tätt eftersom jag sedan promenerar till jobbet... Men jobbigt var det, och jag har varit trött hela dagen!