Tuesday, February 16, 2010

Whats up with killar och innebandy? Och så snacket med chefen, ja.


En timme innebandy med jobbet?
Bad idea.
Jag kan bara skriva med vänster hand och möjligtvis högra pekfingret. Tummen är uppsvälld till det dubbla och lite blod har sipprat ut från sönderslaget nagelband. Högra benet är rött efter parerade bollar och min hjärna försöker febrilt komma underfund med vad det är med killar och bandy. Jösses amalia alltså.
Jag tröstäter Ben & Jerrys (efter två laktostabletter) och ska kolla på finalen av Biggest Loser istället för att gå och träna spinning och pump.
.
1:1 med chefen, ja. Alla i teamet väntade spänt på The Good News.
Som inte kom.
Det kom inga news alls.
För hon på Finance som han skulle prata med var sjuk utan att meddela honom, och HR-chefen var på semester. Fint, han hade ju bara flugit från Köpenhamn. Förvisso knappast bara för detta, men ändå.
Snart, jag prioriterar det den här veckan.
Sure, jag har bara väntat i 16 dagar.
Jobbigt bara när bollen ligger hos flera andra som inte verkar orka skjuta den i mål.

15 comments:

Kikan said...

Innebandy är totalt livsfarligt, på liv och död...

Hopas att handen blir bättre. Ben & Jerrys låter som bra medicin i alla fall :) Kram Kikan

egon said...

Jobbigt att vänta. HATAR att vänta. Värre än negativa besked. Ischlo. Hoppas alltså du får besked snart.

Jenilita said...

Jag tycker den är riktigt fin! Är du vegan? bara undra för varje dag föds djur upp för att sedan slaktas för att vi ska äta dom mm livet funkar så tyvärr. Vet inte om alligatorer är utrotningshotade i Thailand eller inte jag e inte så intresserad av sånna frågor så har ingen koll alls, Jag tror du är den ända ja vet som inte blivit glad om du fått en sån one of a kind bag:)

It´s all about me said...
This comment has been removed by the author.
It´s all about me said...

Eller hur! Innebandy på liv och död, och jag hatar att vänta!

Jenilita: "Livet är så tyvärr?". Livet är vad vi gör det till. Vi tror att vi har rätt att bestämma över alla arter. Nej, jag är inte vegan, jag är semivegetarian och äter fisk och fågel. Sen är det skillnad på att föda upp djur för att ÄTA dem, mot att föda upp och döda dem för nöjes skull i form av minkpälsar och väskor (som inte ens är snygga...) Kan ärligt säga att det är tur att inte alla tänker som du, som inte ens har koll på vad som är utrotningshotat och inte och i saningens namn skiter i det - världens skulle gå under på en sekund om alla tänkte så.

Jenilita said...

Anna som tur är tänker inte alla som jag, det finns ju dom som tänker som du så världen överlever nog:) Du beter dig som jag dödat en säl unge och sytt en päls på egen hand. Alligatorer och krokodiler dödas i Thailand för dom är farliga för befolkningen varje år dör massor av folk för att dom blir attakerade, va gör det om dom tar skinnet och gör väskor.. FOlk som säljer skinnet är fattiga och lever på det. thailand är ett fattigt land..

Världen skulle säkert gå under på en sekund om alla tänkte som jag, men som tur är tänker folk olika, Jag tycker du ska sluta läsa bloggen om du blir upprörd av mitt sätt att leva.

HannaElin79 said...

Haha, vilka sporttermer du avslutade inlägget med. VAD gör innebandyn med dig egentligen :D Lycka till hur som, surt att vänta!

It´s all about me said...

Jenilita: Om de har dödat en alligator av den anledningen och fattiga har tjänat på det är det en sak, men jag tvivlar på att så är fallet...

Hanna: Haha, vad härligt att någon uppmärksammade mitt försök till bandy-avslut med att skjuta bollen i mål:)

Förövrigt har jag fått lite good news idag, weee! Uppdatering kommer om nån vecka... :0

pim said...

ha ha min kompis spelar innebandy med killarna på sitt jobb och hon ser ut som hon blivit grovt misshandlad varenda gång:P

hoppas du får positiva besked snart. eller ja besked överhuvudtaget..

Erica said...

ååhhh jobbigt att vänta på besked, det kan göra mig gaaalen... :)

Anonymous said...

Hoppas ditt väntande får ett positivt avslut!

Ja du vet..karlar som slipper jobb&familjekrav och får gå loss med boll och klubba en stund, det är grejer det! :)

It´s all about me said...

haha jo, men just BANDY?

Mötte ena lagkamraten; han kom med armstöd och handen fast i nån typ grej och kan ej röra armen... Tack vare bandyn.

Jag ska uppdatera inom en vecka om nyheter, men utan att jinxa det ser det bra ut hittills - peppar, peppar!

Lala said...

Åhh, började läsa diskutionen mellan dig och Jenilita och jag blir bara så upprööööööööööörd. Puckade människor finns det gott om, tur att man slipper de IRL. Så himla störda kommentarer i det inlägget så jag måste nästan slå någon. Tur att det finns folk som tänker som DIG i detta sammanhang:)

Lala said...

Var tvungen att kommentera hos dumskallarna:P

It´s all about me said...

TACK LALA!! Jag hade velat skriva mycket mer, men jag behärskade mig...tänkte att det inte lönar sig... det är helt sjukt att det finns sånna människor, man tror inte att det är sant!