Thursday, February 11, 2010

Morgonpasset.

Jobbar heltid sen efter semestern i väntan på framtiden. Varje morgon lyssnar jag på Morgonpasset i P3 med Kodjo, Hanna och Martina när jag promenerar till jobbet i ur och skur (30 minuter). Har jag tur och går lite senare avnjuter jag dagens gäst, som är alltfrån Ingvar Karlsson till amerikanska ambassadörer, artister och författare. I'm Lovin' it. Går alltid och ler och skrattar för mig själv, och den dagliga promenaden blir alltid rolig trots att jag halkar fram på isiga vägar och går omvägar för att slippa Varning För Istappar Och Snöras. Förutom när jag ska gå hem, då. Mindre kul. Inget morgonpass.

8 comments:

egon said...

Ja älska morgonpasset! En vän jobbar ju på redaktionen och hon bestämmer vilka gäster de ska ha, så har du förslag så säg till så kan jag vidarebefodra din önskan (jag önskade Gellert Tamas, får se om han dyker upp snart!) :)

Murmelina said...

jaha...det var kanske ett bra tips för att man ska bli på gott humör på väg till jobbet. Ser dig framför mig hur du går och ler=)
KRAM

It´s all about me said...

Egon: ÅÅÅÅÅH! Jag MÅSTE skicka in önskningar på perpsoner!

Murmel: Ja, bra tips! Gästen kommer dock typ 8:30 om jag minns rätt, men jag lyssnar även på jobbet med lurar i öronen då jag kan :)

Anonymous said...

Och jag önskar en MP3- spelare eller Ipod så jag kunde ladda ner just sånna program, och t.ex. "sommarpratare". Vore perfekt till mina långpass ibland! :)

Den där Jenny said...

Jag klarar INTE av Kodjo, tycker att han är irriterande, egenkär och obildad. Stör mig mer och mer varje morgon.

It´s all about me said...

Jag tycker att Kodjo, Martina och Hanna tillsammans är skitbra. Speciellt Hanna, hon är så jävla skön. Ibland är Kodjo lite väl, men jag tycker att hela morgonpasset har lyfts upp sen han kom in. Faktiskt. Olika smak där alltså...

egon said...

Håller med dig där, de tre i kombination är fantastiska. Var och en för sig kanske inte lika fantastiska (även om jag också gillar Hanna väldigt väldigt mkt, du skulle nog älska hennes bok! tips!). Och kommer du på några personer du vill höra så säg till så vidarebef jag :)

It´s all about me said...

Tack Egon! Och vad kul att vi för en gångsskull har samma åsikt om något, haha! Jag har inte läst Hannas bok, men jag har tänkt på det. Will do!