Tuesday, March 23, 2010

Precious i Köpenhamn.


Cashews och toblerone; nyttigaste middagen ever.
Ensam på hotellet i Köpenhamn.
Var nog världens snobb när jag checkade in och ba va, finns det inget gym? Och frukostbuffé ingår alltså inte? Förvisso ligger hotellet bredvid Nyhavn, men hallå, inget gym!
.
Sprang 5km på 26min 26sek idag efter lunch. Det var jobbigt, skitjobbigt. Fast det är skönt att det går så himla fort att bli bättre. Och egentligen blir jag mest irriterad på mig själv för att jag alltid måste slå något slags rekord. Räcker det inte bara att springa?
.
Ska lägga mig och kolla Precious nu, som jag har velat se i ett par månader - och ännu mer efter att jag såg Oscarsgalan härom veckan där en Oscar delades ut för bästa kvinnliga biroll. Kommer garanterat att grina floder.

8 comments:

Murmelina said...

gud va duktigt anna!! IMPONERAD!

Underlandet said...

Hoppas du gillar Precious! En jättefin film.

Tack och lov har jag gym i huset där jag bor, annars skulle jag nog aldrig palla att träna...

It´s all about me said...

soft med gym I HUSET! Oh-la-la...det är därför jag längtar till våren = gymmet right outside = springa i naturen! Har gym på jobbet, men går aldrig där - mitt gym ligger dock endast 15min promenad bort, så det är helt ok!

Murmel: Thanks! Jag är dock ÄNNU mer impad av din ihärdiga träning och din enormt låga fettprocent!! Eller snarare - grymt impad och även avis!

Beatrix Vnunk said...

Jag vill också se Precious, men vågar inte...

Beatrix Vnunk said...

För övrigt vill jag gärna vara i Köpenhamn också. Men kan inte...

Erica said...

Precious är en skitbra film men vidrig på många sätt och vis .. men någonstans där inne finns en låga av hopp i allt det mörka. Hoppas du gillade den!

Underlandet said...

Gym i huset är helt grymt! Jag stiger upp på morgonen, tar på mig träningskläder, tar hissen ner till gymmet och springer lite löpband och kör lite vikter och åker upp igen och äter frukost. Lyx.

It´s all about me said...

Underlandet, ja, vilken lyx! Jag ræstar dock øndå fær att ha naturen utanfør och kunna springa :9 fast avis på gym i huset såklart...

Erica: Precious var verkligen vidrig (men bra!)