Wednesday, March 31, 2010

Global Falafel Appreciation Day:


Idag var det Global Falafel Appreciation Day, och jag hade tydligen svarat "attending" på Facebook och således förbundit mig till att käka falafel idag.
.
But I didn't.
.
Till lunch kom ena syrran över till jobbet på besök, så jag bjöd henne gå grekiska kolgrillen (yum!), och till middag var jag hemma hos kusinen, hennes man och sötaste kusinbarnet Nerea där det bjöds på kyckling och ris. (Undrar om det gills om man skjuter upp falafelätandet några dagar? Jag äter ju falafel då och då ändå - grymt gott, tycker ni inte?).
.
Förövrigt så är Nerea fortfarande den sötaste jag vet. Hon lekte med mig hela kvällen och grät när jag skulle gå. Om en vecka fyller hon 1 år, så snart blir det kalas med pompa och ståt!

5 comments:

Petra H said...

Ha ha, och jag at falafel igar utan att veta om falafel-dagen utan det var mer "rensa-ut-frysen-dag" :-) Sitter och vantar pa O som ska komma hem fran sista (??) jobbdagen i PR kl 20.20... och sedan ska vi checka in pa hotell!! Kanns sa mysko men anda bra. Min peruanska vaninna grat nar jag gav henne en avskedspresent idag..
Stor kram!

Sussie said...

Var det? Jag bjöd faktiskt sonen på falafel igår. :D

It´s all about me said...

Vad ballt att ni både hade falafel på menyn igår :)

Petra: Oh, men det är alltid sorgligt med avsked, även om det "not goodbye, just see you later!". Hoppas ni får det härligt på hotellet, och förhoppningsvis kan vi åka till Puerto Rico tillsammans i framtiden på semester nångång :) Abrazotes!

Erica said...

Jag diggar falafel big time! Jag har fått Kalles mamma att älska det också :) Vi har en grym grill i Lidingöcentrum är man får falafel i bröd med massor av sallad för 45 kronor.. lovely!

It´s all about me said...

muuuums!