Monday, March 15, 2010

Flygplanslycka (?!) II:

Så himla TYPISKT när man har hittat bra, billig resa, fått ledigt 1.5 dagar av chefen, och bara ska köpa biljetten när den plötsligt inte finns mer, alternativt har tredubblats i pris. Jävla skit! Nu sitter jag och uppdaterar flygsidorna och vaktar på Wien-biljetten i slutet av april stup i kvarten...Vill vill vill, men vill inte, inte, inte betala sådär mycket mer än vad som var tänkt.

5 comments:

Petra H said...

Så arg jag blir sånt!! Precis som du säger är det så himla typiskt! Jag håller tummarna att priset går ner igen. Det kan faktiskt hända, om någon köper en biljett till fullpris, brukar det dyka upp billigare biljetter igen (så förklarade iaf en SAS-person det för en kompis när hon ifrågasatte biljettpriserna)...

It´s all about me said...

aaah, jag håller tummen!!!!!!

Lena said...

Vill du flyga direkt till Wien eller är Bratislava också ett alternativ?

It´s all about me said...

Det är dyrare att flyga via Bratislava numer (iochmed att att ta sig till o från Bratislava-Wien, samt till o från Nyköping om Ryan Air, har gjort det innan!). Sen på så få dagar vore det skönt att slippa en resa som tar typ 7h enkel väg :)

Biljetten kostade först 500 tur och retur, men nu är samma uppe i 1500, så jag avvaktar lite...

Freedomtravel said...

Det där är ju det värsta som finns... Händer oss också jämt... Man hittar en bra billig resa, väntar några dar, och när den billiga biljetten försvunnit är man så sugen på att komma iväg så man köper en i alla fall, trots att den är mycket dyrare... Hoppas du hittar en bra biljett till slut!