Friday, April 09, 2010

Dagens INTE köp:

Hotell.

För jag glömde kanske att tillägga att vi egentligen inte ska till Barcelona, utan till San Pol någon timme utanför Barcelona. Där ska vi bo hos kusinen och hennes katalanske man samt sötaste ksinbarnet Nerea. Den katalanske släkten har nämligen ett fyra-vånings-hus vid stranden...
.
Ps. Är lite orolig över flygbiljetten. Priset sänktes plötsligt och jag slog till, men trots att jag har betalat (och fått "betalning registrerad") står det endast "bokad". Sen fick jag någon konstig itinerary med "Class: First", vilket känns totalt orimligt för dryga 800 spänn per person. *Help*.

7 comments:

egon said...

Vad är det för flygbolag?

It´s all about me said...

Vad hände med de två kommentarerna som stod här?! All gone!

egon said...

Skönt!

De försvunna kommentarerna borde ju ha kommit fram till din mail iaf, om du har den funktionen aktiverad. Då får man alla kommentarer som postas, även om de raderas i efterhand. Samma effekt som om man klickar i "email follow-up comments to epostadress" här nedanför.

It´s all about me said...

Nope, har inte den funktionen! :)

egon said...

Då tycker jag du ska aktivera den funktionen, skulle icke överleva utan den! :)

It´s all about me said...

Man får så många mail hela tiden för allt, så jag orkar helt enkelt inte - har gjort ett aktivt valt att INTE ha funktionen. Borde kanske lägga till den och byta ut den mot någon annan funktion dock...

egon said...

Fattar, men den spar ju verkligen tid. Orka gå in på sin egen blogg hela tiden och kolla efter eventuella kommentarer... :)