Friday, April 09, 2010

Pappersblommor:

M:s brors tjej är väldigt kreativ - det var hon som gav mig garn och stickor i födelsedagspresent och som lärde mig att sticka på nytt. Hon tillverkar glasunderlägg av pussel och klipper och fixar med magnetpapper till théburkar, och jag är alltid lika imponerad. Jag är inte det minsta intresserad av scrapbooking och sånt som jag inte tycker att man har någon användning för, men sånna här andra grejjer - det är skitkul.
.
Som rosor med blad tillverkade av servetter t.ex., vilket såklart är en annan sak som hon lärde mig när vi var där på middag en söndag för inte så länge sedan. Skitgulligt. Och enkelt. Igår gjorde jag tre stycken av ett par servetter som blev över från den grekiska take-away:en - dessa kan skådas på fotot ovan.
.
Bakom rosorna står förresten ett litet vykort som min yngsta syster målade till mig när hon var 7½ bast. "Till en av verdens snälaste systrar!!!" - Kan man bli mer diplomatisk?! Hon har nämligen två storasystrar.

3 comments:

Erica said...

vilka fina kreationer! Du får ta och lägga upp en "steg för steg mall" på hur man gör dom fina rosorna här på bloggen :)

Kikan said...

Men ärligt...jag trodde att jag hade lämnat en kommentar om detta. Eller jag kanske håller på att bli senil, fyller ju 30 om en vecka...

Vad jag skulle säga, eller trodde att jag hade sagt, :) var att de är superfina. Håller dock med min namne ovan om att du får lägga ut en steg för steg mall :)

Kram Kikan

It´s all about me said...

Gölle ni!!! :)