Sunday, August 08, 2010

Louise & David = ♥
I ett fullkomligt spöregn gifte sig mina vänner i Sofia Kyrka igår, och de var helt otroligt vackra.
Jag menar, bara se bilden då de skär upp bröllopstårtan. Fabulous! Och sen var det ju bröllopsfest i dansmuseets otroliga lokaler, och jag vågade hålla tal (på engelska! Gäster från Spanien och Österrike...) och trodde att hjärtat skulle trilla ur klänningen av all nervositet. Kände mig ändå manad, eftersom det var hos mig de träffades första gången 2006 då M tog med sig sin barndomsvän David och Louise sa att han såg ut som långben med mascara, fast snygg.
.
Sen spillde någon en massa rödvin på min klänning som nu måste på kemtvätt, och idag ska jag göra alldeles ingenting eftersom jag ska upp klockan 04 imorn och åka till Danmark i tre dagar med jobbet på sommarkonferens. M kommer hem sent ikväll från fjärran öster, men vi hinner inte ses förrän på torsdag och på fredag morgon sticker vi till Spanien. Livet är bra härligt hörreni!

7 comments:

Lala said...

Har snyggingen gift sig!!!! :D

It´s all about me said...

japp!! :)

Anonymous said...

Fint brudpar och kul med bröllop (trots regn!).

It´s all about me said...

Indeed!

Petra H said...

Vad kul med bröllop och att du och M var "orsak" till det ;-)
Var i Spanien ska ni??? Vi åker på onsdag, kommer att vara i Calafell söder om Barcelona till söndag sedan bär det av till Zaragoza.
Kram
PS Vad tråkigt med vinspillningen :-( Hoppas att det går att få bort.

Linna said...

fasen så fina de var :) tänk om man fick uppleva det nån dag. känns tuuuusen år bort ^^

hihi tack för tipset. jag tror löpning är min grej med. kom igång i våras men har slackat ner totalt. men så fort jag flyttat så ska jag skärpa mig. i have to. ett gott tecken var att jag var sugen på att springa i morse :) att stå o hoppa runt med andra är tycärr inte min grej då jag har noll koordination :)

hur har du det annars? slammar du än?

kram

It´s all about me said...

<3 Löpning!

Och nä, slutade slamma för snart 3 år sen. Fast fyller i nån då och då. Själv?