Wednesday, August 11, 2010

Tack før den. Och så har jag sjungit med Sam Brown.


Kæra Petchie, tack før att åtminstone EN person førstår mig:
.
"Men varför tog dina läsare ditt förra inlägg som att du inte fattade faran med älgarvägarna? Konstig tolkning, jag förstod iaf att det inte var så du menade ;-) "
.
Kanske behøver jag inte lægga ned bloggen helt då, vilket jag kom i lite tvivel om...
.
Anyways; jobbigt med danskt tangentbord. Har æntligen en timmes paus innan bussen hæmtar oss i Helsingør.
.
Jæklar vad jag har ætit.
Och sovit lite.
Och lyssnat.
,
Och sjungit med Sam Brown i kør (!!!) (Ni vet Oh you'd better stop before you tear me all apart, you'd better stop before you go and break my heart, ooh you'd better stop...). Rætt ballt. Kænde mig som en fjortis nær jag frågade om autograf, men vadfan, hennes hit ær ju en riktig klassiker.

4 comments:

Linna said...

hej igen sötis.
jag har faktiskt börjat slamma igen. slutade i typ nästan två år men nu är jag på g igen, men slammar inte med så många o känner inte nån stress längre. det får ta den tid det tar :)

tack :) jag är mitt i flytt o hoppas som sagt att ja ska komma igång sen. hur ofta springer du när du är hel o frisk så att säga?
ta det lugnt nu med ryggen! kram

It´s all about me said...

Springer olika. Springer jag kort blir det ofta, men långt = kortare. Normalt kanske 2-3 gånger i veckan. Ett par mil. Sen gör jag ju annat oxå, som minst 1h promenad per dag, ibland badminton, styrketräning och sånt.

Stress över slam ska man verkligen inte ha!! Kram!

Petra H said...

Jag ÄLSKAR Sam Browns Stop!! Den kom ut 1988 tror jag när vi bodde i England och kommer alltid att påminna mig om det året.
Vad bra att du inte lägger ner bloggen, folk ska inte ta allt så bokstavligt bara.
Un abrazo desde España!

It´s all about me said...

Ja! Me too! fattar inte att någon annan har skrivit och reagerat på att jag sjäng med Sam Brown, det är ju värsta grejjen! Kanske är de andra läsarna för unga? :D

Un abrazo para atras, como se dice en Borinquen :)